Σ. Τσιώλης: Θέλω να βοηθήσω πιο ουσιαστικά τον Σ.Π.Π. Μαγνησίας

Στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» εκ μέρους του Δ.Σ. απόντος του προέδρου κ. Καλλιακούδα, μίλησε ο αντιπρόεδρος Στέλλιος Μαλακασιώτης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τα εξής:


«Θα ήθελα να μεταφέρω τους χαιρετισμούς του προέδρου μας, κ. Καλλιακούδα, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί στην εκδήλωση. Ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι να διατηρήσουμε ζωντανή την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ μας και εκτός γηπέδου. Είναι σημαντικό να γίνονται συχνά αυτές οι συναντήσεις, γιατί όπως καταλαβαίνουμε όλοι, είναι ο μοναδικό τρόπος, για να ακούγονται οι απόψεις όλων και να προγραμματίζονται οι επόμενες δράσεις του συνδέσμου μας. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι να ανταποκρινόμαστε στα καλέσματα του συνδέσμου και να συμμετέχουμε ενεργά. Μόνο με την ομαδικότητα και την συλλογικότητα θα μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα, ασκώντας πίεση στους αρμόδιους φορείς. Ως Δ.Σ. θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός πως σε πρόσφατη ημερίδα, που διοργάνωσε η ΕΠΣΘ με αφορμή την αλλαγή των κανονισμών στη διαιτησία, από τα 110 μέλη του συνδέσμου, μόνο εννέα παραβρέθηκαν, τα περισσότεροι μέλη του διοικητικού συμβουλίου».
Επίσης ο Στέλιος Μαλακασιώτης ζήτησε επίσης από τα μέλη του συνδέσμου τη βοήθειά τους, για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία θα λειτουργήσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Περικλής Λασκαράκης, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Ο προπονητής είναι πρωταγωνιστής στο γήπεδο. Είναι η βιτρίνα της ομάδας και ο άνθρωπος που συντονίζει τους ποδοσφαιριστές. Είναι ο άνθρωπος που έχει και τη μεγαλύτερη αγωνία για την έκβαση του αγώνα, από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και αυτός που φέρει μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους σας, επιτυχίες στις ομάδες που κοουτσάρεται και κουράγιο, προκειμένου να συνεχίσετε το έργο σας».

Ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Προπονητής Ποδοσφαίρου Μαγνησίας, για μια ακόμη χρονιά έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και μιλώντας στους συναδέλφους του τόνισε τα εξής:
«Νιώθω την αλληλοεκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη μεταξύ μας, κάθε φορά που βρίσκομαι στην εκδήλωση του συνδέσμου και γι’ αυτό είμαι εδώ. Ο απόηχος από εκείνα τα χρόνια που ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν έχει να κάνει μόνο με την επιβεβαίωση του κόσμου, αλλά έχει να κάνει πραγματικά με το μοντέλο, που σημαδεύει τους προπονητές.
Είναι πολλά πράγματα που θα πρέπει να διαχειριστεί ένας προπονητής και το κυριότερο είναι την ηγεσία, το Δ.Σ. και κυρίως τον πρόεδρο. Σήμερα στις ΠΑΕ ο πρόεδρος είναι τεχνικός διευθυντής, μάνατζερ, προπονητής, γυμναστής αλλά και εργοφυσιολόγος. Είναι πολλά που θα πρέπει να διαχειριστούμε και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θα εκφράσω, ωστόσο, ένα μικρό παράπονο. Σας έχω προσκαλέσει πολλές φορές στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να έρθετε, να σας φιλοξενήσω και να ανταλλάξουμε απόψεις. Το ποδόσφαιρο είναι όλοι μαζί, δεν είναι υπόθεση ενός. Τι μένει από αυτό το… ταξίδι. Μένει η παρέα. Εμένα μ’ αρέσει η δική σας παρέα και θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά. Θέλω να βοηθήσω πιο ουσιαστικά τον Σύνδεσμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις