“Κόλλησε” στο 0-0 με Σπάρτη ο Άρης

Κατώτερος των προσδοκιών της ανόδου στη Super League παρουσιάστηκε για ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση ο Άρης, που «κόλλησε» στο 0-0 με τη Σπάρτη και έμεινε στο -5 από τη Λαμία, που αύριο δοκιμάζεται στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παρουσιάστηκε κακή και χωρίς ιδέες στον επιθετικό τομέα, με την πρώτη καλή ευκαιρία να έρχεται στο 25′, με την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς να καταλήγει άουτ. Οι «κίτρινοι» συνέχιζαν να αυξάνουν την πίεσή τους και στο 30′ έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, όταν στο 30′ ο Μελίσσας είπε «όχι» σε προσπάθειες των Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν μέσα στη μικρή περιοχή.
Στο β’ ημίχρονο ενώ θα περίμενε κανείς ότι ο Άρης θα πιέσει ακόμα περισσότερο, αντίθετα η Σπάρτη διαβάζοντας άψογα το παιχνίδι των «κιτρίνων» έκλεισε τους χώρους και έβαλε πολύ δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που μάταια γυρνούσαν την μπάλα γύρω από την περιοχή των αντιπάλων τους.
Μάλιστα, στο 77′ ο Διούδης γλίτωσε τον Άρη από το σοκ, όταν ο Μπουντόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Άρη ήταν σε ετοιμότητα και τέλειωσε τη φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 31′, με τον Γιαννίτση να τραβάει παρατεταμένα τη φανέλα του Ούγκο Σόουζα, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Πλέον, αν η Λαμία περάσει από την έδρα της Καρδίτσας, τότε η διαφορά θα αυξηθεί στους 8 βαθμούς και οι Θεσσαλονικείς θα εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην πιθανή τιμωρία της Λαμίας, που θα επιφέρει πιθανότατα αφαίρεση 6 βαθμών.
Σπάρτη (Αντωνίου): Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40΄ Οικονόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71΄ Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90΄ Κατσίκης), Φράγκος.
Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (86΄ Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46΄ Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68΄ Καπνίδης), Ιλιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις