Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της Football League

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Αιγινιακού εκτός έδρας, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τη νέα «γκέλα» του Άρη στη Σπάρτη (0-0) και περιμένει, όπως και οι «κίτρινοι», την απόφαση για την ομάδα της Φθιώτιδας, που, θυμίζουμε, ενδέχεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών!

Οι Κρητικοί, αν και τα βρήκαν… σκούρα, έκαναν το καθήκον τους στο Αιγίνιο και με το πέναλτι του Χαντί στο 28′, πέτυχαν σπουδαίο… τρίποντο, που τους φέρνει στο -5 από τον 3ο Άρη και στο -10 από τη Λαμία.
Όπως προείπαμε, ωστόσο, αν, τελικά, οι «κυανόλευκοι» κριθεί ότι χρησιμοποίησαν, ταυτόχρονα, έξι ξένους στην ενδεκάδα τους στο ντέρμπι με τη Σπάρτη και γίνουν, τότε, αποδεκτές οι ενστάσεις της τελευταίας, αλλά και των ΟΦΗ, Άρη, Απόλλωνα, η διαφορά, αυτομάτως, θα πάει στο -4! Οπότε, γίνεται κατανοητό ότι θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα στη «μάχη» της ανόδου και πάμε για… πόλεμο!
Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Football League, ο Αγροτικός Αστέρας «σκάλωσε» κόντρα στον μαχητικό Πανελευσινιακό (0-0), με αποτέλεσμα να αποκτήσει… συγκάτοικο τον ΟΦΗ στην 4η θέση. Σπουδαία νίκη για την Καλλιθέα, 3-1 τα Χανιά, με την αθηναϊκή ομάδα να κάνει πολύ σημαντικό βήμα, ώστε να ξεμπλέξει μια και καλή με τη σωτηρία. Εξίσου σπουδαία νίκη και για τον Κισσαμικό, που επιβλήθηκε με το γκολ του Μίλιτς, μόλις στο πρώτο λεπτό, 1-0 του Αχαρναϊκού και είναι, πλέον, μαζί με την Καλλιθέα, στο +7 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Τέλος, ο Πανσερραϊκός νίκησε 3-1 την Καλλονή, που παραμένει, όπως και ο Αιγινιακός, σε δυσχερέστατη θέση, ενώ ο Παναιγιάλειος πήρε το «τρίποντο» με τα Τρίκαλα, 1-0.
Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:
Τετάρτη, 22/2
Καλλιθέα-Χανιά 3-1
(2′ Τσίπρας, 64′ πεν. Λεβέντης, 78′ πεν. Κρεβατάς-34′ Αποστολόπουλος)
Σπάρτη-Άρης 0-0
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα 1-0
(6′ Κρητικός)
Αγρ. Αστέρας-Πανελευσινιακός 0-0
Αιγινιακός-ΟΦΗ 0-1
(28′ πεν. Χαντί)
Πανσερραϊκός-Καλλονή 3-1
(30′ Γκούρτσας, 45′, 77′ Ρούτσης-65′ Σισέ)
Κισσαμικός-Αχαρναϊκός 1-0
(1′ Μίλιτς)
Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

Πέμπτη, 23/2
Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία (15:00)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις