“Καθάρισε” στο “Ντραγκάο” η Γιουβέντους (video)

Μια ανάσα από την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Γιουβέντους, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (22/2) επικράτησε με 2-0 της Πόρτο επί πορτογαλικού εδάφους.

Στο «Ντραγκάο», λοιπόν, οι «μπιανκονέρι» απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 27′ λόγω αποβολής του Τέλες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να σημαδέψει το δοκάρι με σουτ ο Ντιμπάλα στο 45’+1.
Στην επανάληψη, η λύση για τους πρωταθλητές Ιταλίας στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16» της διοργάνωσης ήρθε από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή, με τον Κροάτη Πιάτσα να ανοίγει το σκορ στο 72′ με σουτ από διαγώνια θέση.
Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντάνι Άλβες να βρει δίχτυα με κοντινό πλασέ ύστερα από σέντρα του Σάντρο από αριστερά και στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, με τη «Μεγάλη Κυρία» να περιμένει ουσιαστικά τον αντίπαλό της στα προημιτελικά.
ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέλες, Ντανίλο Περέιρα, Νέβες (61′ Κορόνα), Ερέρα, Μπραχιμί (73′ Ζότα) Αντρέ Σίλβα (30′ Λαγιούν), Σοάρες.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (73′ Άλβες), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο (67′ Πιάτσα), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (86′ Μαρκίζιο), Ιγκουαΐν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις