Στη Ν. Ιωνία το 1ο Εθνικό Ε2 πρωτάθλημα τένις (24/02-01/03)

Πλούσιο τενιστικό θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Βολιώτες από την Παρασκευή 24/2 έως την Τρίτη 1/3 στα γήπεδα αντισφαίρισης της Ν. Ιωνίας. Συγκεκριμένα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας με συνδιοργανωτές την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, την Ε΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. φιλοξενούν το 1ο Εθνικό Ε2 πρωτάθλημα κατηγοριών 14άρια-16άρια αγοριών & κοριτσιών, εκ των πέντε συνολικά πρωταθλημάτων, που λαμβάνουν χώρα καθ΄όλη την χρονιά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδα.

Η πόλη του Βόλου πρόκειται να υποδεχθεί δεκάδες αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με τους γονείς τους και τους προπονητές τους, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αναρριχηθούν στην κορυφή της αγωνιστικής κατάταξης, χαρίζοντάς μας εξαιρετικό θέαμα.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους φίλους του αθλήματος να επισκεφθούν τις τενιστικές εγκαταστάσεις στην Ν. Ιωνία (δίπλα από το κολυμβητήριο) για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των μικρών αθλητών και να τους επιβραβεύσουν με το χειροκρότημα τους. Η είσοδος στην ως άνω εγκατάσταση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των αγώνων στις ιστοσελίδες http://www.eesake.gr

http://efoa.gr και στο Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας