Έσπασαν αυτοκίνητα παικτών και προπονητών οπαδοί του Άρη

Την οργή τους εκδήλωσαν οπαδοί του Άρη για το 0-0 με τη Σπάρτη, που απομακρύνει ακόμη περισσότερο την ομάδα από το στόχο της ανόδου στη Super League.

Μερίδα αγνώστων εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις και τα αυτοκίνητα που ανήκουν σε παίκτες και αποχώρησαν από το χώρο πολύ πριν επιστρέψει η αποστολή στη βάση της.  Aνάμεσα στα οχήματα που… έβγαλαν την οργή τους μετά τη νέα γκέλα με την Σπάρτη οι οπαδοί των κίτρινων ήταν και του Νίκου Αναστόπουλου.

Μάλιστα, το πολυτελές αυτοκίνητο του «αλενατόρε» ήταν αυτό που υπέστη τις πιο σοβαρές ζημιές, ενώ «άτυχος» στάθηκε και ο βοηθός του που βρήκε επίσης σπασμένο το όχημά του.

Η κατάσταση στις τάξεις του Άρη είναι έκρυθμη και την Πέμπτη αναμένονται αποφάσεις. Ο Θοδωρής Καρυπίδης θα συναντηθεί την ίδια μέρα με τον Νίκο Αναστόπουλο, που θεωρείται τελειωμένος (ήδη ακούγονται ονόματα όπως των Ελευθερόπουλου και Δέλλα για τη διάδοχη κατάσταση), ενώ το αφεντικό της ομάδας φέρεται να σκέφτεται να προχωρήσει και σε στάση πληρωμών σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, προς συμμόρφωση της ομάδας.

sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις