Για την πρόκριση στα ημιτελικά με Καραϊσκάκη (pregame)

Με στόχο την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, στο Δημοτικό γήπεδο των Τρικάλων, σήμερα (23/02) στις 14:00. Μπορεί για τις δύο ομάδες η προτεραιότητα να είναι το πρωτάθλημα καθώς η αγωνιστική τους ανάκαμψη, τους έχει φέρει σε «λογική» απόσταση από την κορυφή, εντούτοις και οι δύο θα παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς κάθε τίτλος είναι και μία παρακαταθήκη στην ιστορία μίας ομάδας.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, καθώς προτίμησε να τον ξεκουράσει, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι νεαροί Βουρδάκης, Ματθαίου και Τασιάς. Οι 20μελής αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Ναουμίδης, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Αλεξανδρής, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς, Μέτσε, Κόλα, Κορέτα, Νικλητσιώτης, Μαλακασιώτης, Γαρυφαλλόπουλος, Δημολιός, Βέργος, Πετράκος, Σκοπελίτης, Χουζούρης και Τσιανάκας.

Πάνοπλος ο Καραϊσκάκης

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Καραϊσκάκη, για τον τελικό κυπέλλου του 2ου ομίλου την Πέμπτη (23/2 14:00) στο Δημοτικό γήπεδο των Τρικάλων. Ο Καραϊσκάκης προέρχεται από σερί 6 νικηφόρων αποτελεσμάτων και θα παραταχθεί στα Τρίκαλα με στόχο την πρόκρισή του στους “4” του θεσμού. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ενώ στη διάθεσή του θα έχει και τους Αλέξανδρο Μπεκατώρο και Χαράλαμπο Ζυγκερίδη.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ.Κωνσταντίνος Διώτης (Ευρυτανίας) με βοηθούς του κ.κ. Καλύβα Βασίλη και Λιτοσελίτη Γιώργο από την Ένωση Φθιώτιδας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Βαλιώτης Αντώνιος από την Λάρισα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις