Ο Κούγιας ανέλαβε τη Λαμία ενώ έδινε δίκιο στον Άρη!

Ο μεγαλοδικηγόρος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ θα αναλάβει την υπόθεση περί νομιμότητας ή μη της συμμετοχής του Φιορίν Ντουρμισάι στην αναμέτρηση του ΑΟ Χανίων με την Λαμία.

Ο Αλέξης Κούγιας, την Δευτέρα 20/02, δήλωσε ότι ο Άρης έχει δίκιο που ενίσταται για την συμμετοχή του παίκτη, ενώ τώρα υπογραμμίζει ότι η χρησιμοποίηση του Ντουρμισάι είναι απολύτως νόμιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, μαζί με τον νομικό της σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη, στην εκδίκαση των ενστάσεων κακής συμμετοχής του Έλληνα ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ –ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, τις οποίες κατέθεσαν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξιος Κούγιας, αποφάσισε την συμμετοχή του σε αυτή την υπόθεση μαζί με τον κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη, κατόπιν της μελέτης των όσων προβλέπει ο ΚΑΠ και η προκήρυξη πρωταθλήματος της Football League.

Η νομική μας θέση είναι ότι η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι είναι απολύτως νόμιμη και οι ενστάσεις θ’ απορριφθούν.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, θα καταθέσουμε αύριο το πρωί μαζί με τον κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη αίτημα αμέσου εκδικάσεως της υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Football League, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παραπλανώνται οι οπαδοί των ενδιαφερόμενων ομάδων

Αθήνα 22/2/2017
Με εκτίμηση 
Αλέξης Κούγιας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις