Η Συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ (Video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των δυο φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΘ αγωνιστικής περιόδου 2016-17, στα γραφεία της Ένωσης, δυο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.
Τυπικά γηπεδούχος, μετά από κλήρωση, η ομάδα του ΓΣ Αλμυρού και φιλοξενούμενος ο Σαρακηνός, αν και χρησιμοποιεί το εν λόγω γήπεδο ως έδρα…

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιάννης Φασουράκης τόνισε ότι στο Σαρακηνό βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως γιορτή, στόχος ήταν η ομάδα του να φτάσει στον τελικό κι αφού το κατάφερε θέλουν να χαρούν το παιχνίδι. Επιθυμεί να χαρεί το παιχνίδι κι ο κόσμος, χωρίς έκτροπα και στο τέλος του και οι δυο ομάδες να είναι ευχαριστημένες από ον αγώνα που έδωσαν, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
Ο Θάνος Θεοδώρου μεταξύ άλλων ανέφερε πως υπάρχει «δίψα» από πλευράς Γ.Σ. Αλμυρού να κατακτήσει το Κύπελλο, μετά από πολλά χρόνια. Ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς έκτροπα και υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχει την ετικέτα του φαβορί.

 Ο Απόστολος Ιωάννου από πλευράς Σαρακηνού στις δηλώσεις του ευχήθηκε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει άγχος και θα παλέψει για την κατάκτηση του τροπαίου:

«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, μια γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, όπου θα αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να το ευχαριστηθούν
Ο Αργύρης Κυριάκος μιλώντας εκ μέρους των παικτών του Αλμυρού στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η φανέλα του Αλμυρού είναι βαριά, όπως και η κληρονομιά που έχουν αφήσει στους νεότερους οι παλαιότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον σύλλογο, τη στιγμή που η ομάδα φτάνει για 17η φορά σ’ έναν τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Ζήτησε από τους φιλάθλους του Αλμυρού και όχι μόνο, να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ, να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι και ευχήθηκε το τρόπαιο μετά από 20 χρόνια να πάει και πάλι στον Αλμυρό.

 Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις των προπονητών (εδώ) και των ποδοσφαιριστών (εδώ). Ακολουθεί το βίντεο των δηλώσεων της αναμέτρησης…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις