Τίποτα δεν την σταματά τη Λαμία (video)

Και να την τιμωρήσουν, πάλι… κουμάντο θα κάνει! Η Λαμία πέρασε με χαρακτηριστική άνεση (0-2) από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας -εκεί που Απόλλων και Άρης έχουν γκελάρει- και ακόμη και εάν τιμωρηθεί και της αφαιρεθούν βαθμοί, θα συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο!

Η Αναγέννηση μπήκε δυνατά στο ματς και είχε στο πρώτο πεντάλεπτο δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά είδε τον Πίτκα να την σταματάει. Η Λαμία απάντησε στις φάσεις στο 21′ με τον Τζόκιτς να σουτάρει λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης μερικές λεπτά αργότερα είδε το νέο του σουτ να έχει την ίδια κατάληξη.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε όπως είχε ξεκινήσει, δηλαδή χωρίς σκορ, ωστόσο η Λαμία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας πιο εύκολο το έργο της. Στο 55ο λεπτό ο Ρότσα έστρωσε στον Βασιλόγιαννη, με τον τελευταίο να κάνει το συρτό σουτ και να γράφει το 1-0 για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Εννιά λεπτά αργότερα ο παίκτης για τον οποίο έχει γίνει τόσος… ντόρος της τελευταίες ημέρες, ο Φιορίν Ντουρμισάι νίκησε τον Κουτσόπουλο σε τετ-α-τετ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Με αυτό το τρίποντο η Λαμία έπιασε ξανά τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας (43 βαθμούς), αυξάνοντας τη διαφορά από τον Άρη στους 8 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη και εάν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, θα βρίσκεται και πάλι πάνω από τον Άρη και θα έχει ουσιαστικά τον πρώτο λόγο για την άνοδο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος (50′ λ.τρ. Βουκομάνοβιτς), Μπλέντι, Δημόπουλος (68′ λ.τρ. Μυργιώτης), Μάιγκα, Σμίλτος, Καραγιάννης (46′ Ρότσα), Χαλκιαδάκης (62′ λ. τρ. Ντιατά), Τζέκος, Υφαντής, Κρητικός.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μπλάζιτς (71′ Τσούκαλος), Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς (79′ Αυγενικού), Παπαργυρίου, Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις