ΑΕΚ: Με σύμμαχο την κυβέρνηση βγάζει… νοκ άουτ τον Δήμαρχο

Με πολιτική βούληση φαίνεται ότι θα δοθεί λύση στο Νο1 θέμα που “καίει” την ΑΕΚ και δεν είναι άλλο από το να κατασκευάσει το δικό της “σπίτι” στον χώρο που έχει ζήσει στιγμές δόξας στο παρελθόν.
Στις πρόσφατες επαφές που υπήρξαν άλλωστε μεταξύ υψηλόβαθμών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, παρ’ ό,τι του ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρέπει

να βάζει συνεχώς “σκοπέλους” για την “Αγιά Σοφιά”, έγινε αντιληπτό ότι ο κ.Βασιλόπουλος παραμένει αδιάλλακτος, όπως αναφέρει η “Live Sport”.
Για την κυβέρνηση βέβαια η κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης αντιμετωπίζεται ως μέρος της κρατικής αναπτυξιακής πολιτικής και το τελευταίο διάστημα έχει βοηθήσει σημαντικά ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Παράλληλα όμως επεξεργάζεται και πλέον ώστε να… απενεργοποιήσει τον Άρη Βασιλόπουλο, για να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση.
Αυτό μπορεί να συμβεί με νομοθετική ρύθμιση, η οποία όμως απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό “παράθυρο” που θα επιτρέψει στον δήμαρχο να στήσει νέα εμπόδια. Όσο για το διάστημα που απαιτεί η συγκεκριμένη λύση, πρόκειται για περίπου 45 ημέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις