Ευχάριστος… πονοκέφαλος για Καβακά

Εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης (26/2, 15.00) του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, η τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» θα έχει στη διάθεσή της δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, λόγω τραυματισμού, στο παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών και αυτοί είναι οι Ερβέν Μουκάμ και Λόρι Κέρι.

Η επιστροφή αυτών των δύο παικτών δυναμώνει ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, με τον Καβακά να έχει πολλές ποιοτικές λύσεις. Αποτελεί πραγματικό «γρίφο», ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, αν και δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι παρουσίες των Οικονόμου, Μασάντο, Δωματά, Φλίγκου. Από εκεί και πέρα «παίζονται» αρκετές θέσεις, ανάλογα και με τη διάταξη που θα επιλέξει ο προπονητής. Ο Μουκάμ, πάντως, μάλλον θα ξεκινήσει βασικός, ενώ από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό υπάρχουν και δύο απουσίες, λόγω τιμωρίας, τη θέση του Σταύρου στον άξονα θα πάρει ο Πότσι, ενώ στην άμυνα αντί του τιμωρημένου Χολέβα θα αγωνιστεί ο Ντόικιτς.
Περισσότερα θα φανούν μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης, στην οποία ο Τίμος Καβακάς θα δοκιμάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δίτερμα την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις