Πάμε στοίχημα: Κερδίζει η Νις

Παρασκευή σήμερα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα συνολικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, από Α’ Γαλλίας, Β’ Γερμανίας και Β’ Ολλανδίας, αλλά και από την Euroleague. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr.

Προβάδισμα η Μπραουνσβάιγκ

Ξεκινάμε με προγνωστικά Β’ Γερμανίας και τον αγώνα Σταντχάουζεν – Μπραουνσβάιγκ, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Σαντχάουζεν, δεχόμενη, μάλιστα, εννέα τέρματα συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια. Η Μπραουνσβάιγκ, από την πλευρά της, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη εντός του 2017 (1-3-0), διατηρείται, ωστόσο, σε απόσταση “βολής” από την πρώτη τριάδα, διεκδικώντας την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Χάνει δύσκολα μακριά από την έδρα της, μετρώντας τρεις ισοπαλίες στις ισάριθμες τελευταίες “εξόδους της, ενώ η παράδοση με τη σημερινή αντίπαλό της την ευνοεί, καθώς έχει επικρατήσει στις 8/9 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις κόντρα στη Σαντχάουζεν. Θεωρούμε ότι η Μπραουνσβάιγκ μπορεί να πάρει τη νίκη και θα τη στηρίξουμε.

Νίκη για Νις

Συνεχίζουμε με Α’ Γαλλίας και τον Άσσο σε απόδοση 2.06 στην αναμέτρηση Νις – Μονπελιέ. Ένα τέρμα του Σιπριέν στο 15ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό ώστε η Νις να πάρει την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λοριάν την προηγούμενη αγωνιστική, παρά το γεγονός ότι στο 68 έχασε τον Μπαλοτέλι με κόκκινη κάρτα. Ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Παρί Σεν Ζερμέν, όντας παράλληλα στο -3 από την πρωτοπόρο Μονακό, παραμένοντας στο “κόλπο” του τίτλου. Η ομάδα της Νίκαιας είναι αήττητη εντός έδρας κατά τη διάρκεια του τρέχοντας πρωταθλήματος (10-3-0), έχει τη δυνατότητα να φτάσει σε ένα ακόμη “τρίποντο” απέναντι στη Μονπελιέ, η οποία μπορεί να βρίσκεται σε καλή για τα δεδομένα της κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά μακριά από το γήπεδό της δε πείθει, έχοντας μία μόλις νίκη στις δέκα πιο “εξόδους” της για όλες τις διοργανώσεις (1-2-7).

Δε χάνει η Μάαστριχτ

Περνάμε στη Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Καμπούρ – Μάαστριχτ, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 2.20. Σπουδαίο “διπλό” πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Καμπούρ, επικρατώντας 0-1 της Αλμίρε Σίτι. Είχε και την τύχη με το μέρος της, σκόραρε στο 59′ και στη συνέχεια κράτησε με “νύχια και με δόντια” το προβάδισμα. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από δύο αγωνιστικές (0-1-1), ενώ έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (4-1-1). Η Μάαστριχτ, από την πλευρά της, μπορεί να μη διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, αλλά πρόκειται για μία ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της έχει κερδίσει μία μόλις φορά, αλλά μετρά και τέσσερις ισοπαλίες, και θεωρούμε ότι θα δώσει συνέχεια στο σερί της και σήμερα!

Επιλογή η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Εφές Αναντολού – Σάσκι Μπασκόνια, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +5.5 της Μπασκόνια σε απόδοση 1.85. Πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι, όσον αφορά το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση και τον τερματισμό τους στην πρώτη οκτάδα. Στο ματς του πρώτου γύρου, η Μπασκόνια είχε επικρατήσει με 85-84, η Εφές σήμερα έχει τη δυνατότητα αν κερδίσει, να καλύψει και τη διαφορά. Βέβαια, ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει, καθώς πρόκειται για ένας ματς που και οι δύο ομάδες μπορούν να φτάσουν στη νίκη! Η Μπασκόνια έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν… καταλαβαίνει από έδρες, πιθανότατα το παιχνίδι θα κριθεί στα τελευταία λεπτά και η Μπασκόνια με το πλεονέκτημα των 5.5 πόντων αποτελεί καλή επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις