«Κομπάρσοι ανάλογα με τις ορέξεις του καθενός»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας, Ultras Gate 3, μετά την ήττα της ομάδας τους με 2-0 από τη Λαμία. Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο ότι δεν υπάρχει ομάδα αλλά κομπάρσοι, ότι η υπομονή τελειώνει και καλεί την ομάδα να παίξει «για την κιτρινόμαυρη φανέλα με το ιερό σήμα στη καρδιά».

Αναλυτικά:

«Yπομονή, υπομονή υπομονή, κάποτε όμως και αυτή τελειώνει…Τα είπαμε το καλοκαίρι, τα είπαμε και σε προπονήσεις, τα είπαμε προσωπικά τα είπαμε και δημόσια (κυρίως δημόσια). Λέγαμε η ομάδα πάνω απ’όλα αλλά πλέον δεν υπάρχει ομάδα, υπάρχουνε κομπάρσοι ανάλογα με τις ορέξεις του καθενός.

Ενώ κάποτε μιλούσαμε για ομάδα δυνατή, με κόσμο ενωμένο και κάστρο που δεν πέφτει τώρα όλα έχουν αλλάξει! Δεν θα πούμε περισσότερα πλέον τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Όσοι έχουν μείνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΑΛΗΘΙΝΑ σε αυτή την ομάδα παίξτε για την κιτρινόμαυρη φανέλα με το ιερό σήμα στη καρδιά που κάποτε βάφονταν με αίμα για να μη περάσει κανένας από την ΚΑΡΔΙΤΣΑ και να κρατηθεί η σημαία ψηλά, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΑΓΚΙΚΑ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΙΚΑ.

Όσο για του υπόλοιπους, ο κόσμος ξύπνησε η ιστορία γράφετaι και το δίκιο δεν πήγε χαμένο ποτέ…»