Σε πλήρη δράση τα τμήματα του Β.C.Volos

Σε πλήρη δράση όλα τα τμήματα του B.C. Volos. Η ανδρική-εφηβική ομάδα που αγωνίζεται στην Α 2 ΕΣΚΑΘ παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας των παικτών της ( 17,6 ) παίζει πολύ καλό μπάσκετ, αν και αγωνίζεται με ομάδες που έχουν έμπειρους και μεγάλους παίκτες στην ηλικία. Μάλιστα έχει πετύχει και μία νίκη και σε…

…άλλα τρία παιχνίδια έφθασε πολύ κοντά στο να κερδίσει.
Στο εφηβικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος και διεκδικεί τον τίτλο για δεύτερη χρονιά μετά το 2011 που στέφτηκε πρωταθλήτρια, αν και είναι πρώτη χρονιά έφηβοι οι παίκτες.
Το παιδικό τμήμα ανανεωμένο κατά μεγάλο μέρος έχει 7 νίκες και 3 ήττες και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και δείχνει ότι με την δουλειά που γίνεται την ερχόμενη χρονιά θα είναι πάλι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.
Στα γυναικεία τμήματα η ομάδα των κορασίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα έχει ως στόχο την κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό της Θεσσαλίας. Ήδη έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Επίσης οι ίδιες αθλήτριες συμμετέχουν και στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΘ για να πάρουν εμπειρίες, παίζοντας με ομάδες που έχουν μεγαλύτερες σε ηλικία παίκτριες στα ρόστερ τους. Μάλιστα βρίσκεται στην 3η θέση του γυναικείου πρωταθλήματος.
Στα τμήματα της υποδομής οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά σε όλες τις ηλικίες στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας καθημερινά από τις 6-9 μ.μ και φυσικά και οι εγγραφές που γίνονται όλο τον χρόνο σε όλα τα τμήματα των αγοριών αλλά και των κοριτσιών. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6946284232-6972124459-6987048486-6973881647-και φυσικά στην σελίδα μας στο fb (bcvolos)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις