Τα εισιτήρια με Εθνικό Φιλιππιάδας

Η Νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει το 5ο στη σειρά τρίποντο και να παραμείνει κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε γκέλα των προπορευόμενων. Στην προσπάθειά της αυτή θα χρειαστεί τον κόσμο στο πλάι της και γι’ αυτόν τον λόγο καλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του “Π. Μαγουλάς”, την Κυριακή στις 15:00, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Εθνικό Φιλιιππιάδας. Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν οι ίδιες: 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά 12-18 ετών και γυναίκες.

Αναλυτικά:

 

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (26/02) με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.
*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.
*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.
*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.
Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
*Από τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (24/02) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.
Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο μας, να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις