Λ. Μπακάλης: Δεν είναι… αχτύπητος ο Καραϊσκάκης

Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή του Ρήγα απέναντι στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, μία ομάδα που προσπαθεί να πλησιάσει την κορυφή στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» αγωνίζονται αύριο Κυριακή 25/2 στις 15.00 στην Άρτα, έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και εμφανίζονται έτοιμοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

 

Παράλληλα, ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης «κατασκόπευσε» την Α.Ε. Καραϊσκάκης στον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη στο στάδιο των Τρικάλων και εντόπισε τα θετικά της στοιχεία, αλλά και τις αδυναμίες της.
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Η Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν είναι αχτύπητη, αλλά αν θέλουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς πρέπει να είμαστε δυνατοί και να δώσουμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Τίποτε λιγότερο…».
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ρήγας θα έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του Γιώργου Αλεξίου. Ο 26χρονος μέσος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και έτσι θα χάσει τόσο τον αυριανό αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, όσο και εκείνον με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Η αποστολή του Ρήγα αναχώρησε σήμερα για την Άρτα. Σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Κιπτίου, Κέβιν Χίσα, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Πέραν του Αλεξίου, εκτός έμεινε ο τρίτος τερματοφύλακας Στέλιος Τσιότρας, και οι Γιώργος Χατζής, Στέργιος Μπακάλης.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις