Σε κακό αγωνιστικό χώρο θα παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά τη νίκη επί της Αμβρακίας Κωστακιών εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει αύριο Κυριακή (26/2, 15.00) να πετύχει άλλη μία εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ως επί το πλείστον οι παίκτες του Αστέρα είναι ερασιτέχνες και κατάγονται – οι περισσότεροι – από την Κέρκυρα.
Δεν χωρά αμφιβολία, πως ο Ολυμπιακός είναι σαφώς ανώτερος, ως ομάδα, με πολλές ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το βολιώτικο συγκρότημα θα φτάσει στη νίκη, χωρίς να προσπαθήσει. Πέρα από τον αντίπαλο, ο οποίος αναμένεται να προβάλει αντίσταση, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αγωνιστούν σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο δεν διαθέτει χλοοτάπητα, αλλά ακόμη και ο πλαστικός τάπητας του γηπέδου της ΕΠΣ Κέρκυρας, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι, είναι σε πολύ κακή κατάσταση, με τον αγωνιστικό χώρο να εγκυμονεί κινδύνους, ακόμη και για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Αστέρας Πετριτή, με τον προπονητή Γιάννη Χονδρογιάννη να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού Τσιάβου, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Νίκη, την περασμένη αγωνιστική, αλλά και των Γεωργοπάλη και Ριγανά. Ο τελευταίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τίμος Καβακάς, δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές, πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να διατηρεί το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς. Αρκετές θέσεις «παίζονται» μεσοεπιθετικά, μετά και την επιστροφή των Μουκάμ και Κέρι, που αποθεραπεύτηκαν, ενώ δεν θα μπορούν να αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Χολέβας και Σταύρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις