Ντέρμπι κορυφής Γ.Σ. Βόλου-Νίκης για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18.30 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος». Οι δύο ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, Γ.Σ. Βόλου και Νίκη, «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» και ο νικητής της «μονομαχίας» θα μείνει μόνος στην πρώτη θέση.

Ο Γ.Σ. Βόλου θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Εκεί έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό και αν επαναλάβει το ίδιο με τη Νίκη, τότε θα αποκτήσει ένα προβάδισμα. Πάντως οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης «πονοκεφαλιάζουν» για τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα τους. Ο Θανάσης Παυλόπουλος τέθηκε «νοκ άουτ» λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Αντώνη Χρηστομάνου (έχει ενοχλήσεις στον ώμο) και Παναγιώτη Σπανόπουλου (προσβλήθηκε από ίωση)
Υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος και ίσως οι Χρηστομάνος και Σπανόπουλος.
Στις τάξεις της Νίκης η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Και πως να μην είναι όταν η ομάδα «πετά» από επιτυχία σε επιτυχία με αποκορύφωμα τους θριάμβους απέναντι σε Γ.Σ. Νίκαιας και Ολυμπιακό. Οι «κυανόλευκοι» αν νικήσουν σήμερα, τότε δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά στον όμιλο.
Ο Λάμπρος Πρέκας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα παρατάξει τους: Κοντογιάννη, Δελιόπουλο, Παπούλια, Γιωτόπουλο, Τσαβέ, Βλήτσιο, Μαυροφώτη, Τσώλη, Μαυροφώτη, Διγενή, Τοκατλίδη, Μπόγδανο και Τζίνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις