Χωρίς πέντε ο Αστέρας Πετριτή με Ολυμπιακό Β. (η αποστολή)

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές του θα αγωνιστεί ο Αστέρας Πετριτή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στον αυριανό (26/02, 15:00) αγώνα που θα πραγματοιηθεί στην έδρα της κερκυραϊκής ομάδας. Ο Γιάννης Χονδρογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Νίκο Γεωργοπάλη, Γιάννη Ριγανά (τερμ.), Βαγγέλη Τσιάβο και Σταμάτη Γράντο, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Αλέξανδρος Πάγκαλης.

Η διοίκηση του νεοφώτιστου συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών απέναντι σε μία ομάδα “κόσμημα” για τη Football League 2, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σπουδαίο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου. Τέτοια παιχνίδια βαραίνουν τη φανέλα της ομάδας μας και δίνουν σπουδαίες εμπειρίες στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ.
Για τον εν λόγω αγώνα ο κόουτς κ. Γιάννης Χονδρογιάννης και ο συνεργάτης του κ. Σπύρος Στούπας κάλεσαν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Εκτός αυτής έμειναν οι τιμωρημένοι Νίκος Γεωργοπάλης, Γιάννης Ριγανάς, Βαγγέλης Τσιάβος και Σταμάτης Γράντος καθώς και ο τραυματίας Αλέξανδρος Πάγκαλης.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Κέρκυρας να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας και να της δώσει ώθηση ώστε να κατακτήσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα που αποτελεί κόσμημα για τη Football League II.”

Η αποστολή του Αστέρα Πετριτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κόρμπας, Αυλωνίτης, Τζήλιος, Καλούδης, Πολύζος, Στούπας Σπύρος, Βλαχόπουλος, Λέσσης, Τριβυζάς, Τόμπρος, Καρβούνης, Μπαμιόγλου, Γαρδικιώτης, Γεωργοπάλης Χρήστος, Στούπας Δημήτρης, Ρούμπος, Γαστεράτος, Μάμαλος, Γούναρης, Λέσσης Γιάννης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις