Στη Θεσσαλονίκη τα τμήματα υποδομών της Νίκης (photos)

H προσπάθεια αναβάθμισης της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από την διοίκησή της. Η συχνή συμμετοχή σε τουρνουά ποδοσφαίρου με άλλες ακαδημίες προσφέρει στους μικρούς ποδοσφαιριστές εμπειρίες και τους δίνει τη δυνατότητα να δεθούν ακόμη περισσότερο μεταξύ τους ώστε να γίνουν μία πραγματική οικογένεια.

Η τελευταία εξόρμηση της ακαδημίας ήταν στη Θεσσαλονίκη όπου τα τμήματά της συμμετείχαν σε τουρνουά με τις αντίστοιχες ομάδες υποδομών της Ομόνοιας Σίνδου, του Καμπανιακού και της Ελπίδας Χαλάστρας.

Η σχετική ανακοίνωση και το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ποδοσφαιρική εκδρομή της ακαδημίας της Νίκης Βόλου:

“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στην Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου αλλά και των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της.
Τρία κατάμεστα λεωφορεία, μετέφεραν τους γονείς και τα “κυανόλευκα” νιάτα μας, με προορισμό την Σίνδο.
Εκεί οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, χάρηκαν το ποδόσφαιρο, οι γονείς – συνοδοί καμάρωσαν τα ποδοσφαιρικά μας “φυντάνια”, που έκαναν ωραίους αγώνες, με πολλές – πολλές επιτυχίες!

Στο γήπεδο της Σίνδου βρέθηκε μάλιστα και ο παλιός ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Γιάννης Πετράκης, που συναντήθηκε με φίλους και είδε κι αυτός με μεγάλη χαρά τα νιάτα μας…
Στο τουρνουά πέρα από την Νίκη Βόλου, μετείχαν ακόμα η Ομόνοια Σίνδου, ο Καμπανιακός και η Ελπίδα Χαλάστρας.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το τουρνουά και… όχι μόνο!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις