Στην Άρτα με Καραϊσκάκη σήμερα ο Ρήγας

«Όρθιος» σε δύσκολη έδρα καλείται να μείνει σήμερα (26/2, 15.00) στις 15.00 ο Ρήγας Φεραίος για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στους Αγίους Αναργύρους Άρτας την Α.Ε. Καραϊσκάκης και θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ρήγας θα έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του Γιώργου Αλεξίου. Ο 26χρονος μέσος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και έτσι θα χάσει τόσο τον αυριανό αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, όσο και εκείνον με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Η αποστολή του Ρήγα βρίσκεται από χθες στην Άρτα. Σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Κιπτίου, Κέβιν Χίσα, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Πέραν του Αλεξίου, εκτός έμεινε ο τρίτος τερματοφύλακας Στέλιος Τσιότρας, και οι Γιώργος Χατζής, Στέργιος Μπακάλης.
* Ο κ. Γιάννης Σταματελόπουλος από την ΕΠΣ Ηπείρου θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση στους Αγίους Αναργύρους. Από την ίδια Ένωση είναι και οι βοηθοί και συγκεκριμένα οι κ.κ. Εμμανουήλ Κόττορος και Κωνσταντίνος Λιόντος. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις