Μονόδρομος η νίκη με Αστέρα Π. για Ολυμπιακό Βόλου (pregame)

Στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή αγωνίζεται σήμερα (26/2) στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος χθες έφυγε με το «διπλό» από το Κίτρος, επικρατώντας με 0-1 της Πύδνας.

Ο Τίμος Καβακάς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές, πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να διατηρεί το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς, ωστόσο, αρκετές θέσεις «παίζονται» μεσοεπιθετικά. Παραμένει, επίσης άγνωστο, αν η ομάδα θα αγωνιστεί με διάταξη 3-5-2 ή με διάταξη 3-4-2-1, με δύο επιθετικά χαφ δηλαδή. Στο παιχνίδι με την Αμβρακία ο Ολυμπιακός έπαιξε με ένα επιθετικό χαφ (τον Μασάντο), καθώς οι Σουάνης και Φλίγκος ήταν οι δύο επιθετικοί της ομάδας. Αν ο προπονητής του Ολυμπιακού επιλέξει η ομάδα να παίξει με δύο επιθετικά χαφ (Μασάντο και Ευθυμιάδης για παράδειγμα), τότε ο Σουάνης είτε θα παίξει στα «φτερά», είτε θα καθίσει στον πάγκο.
Το σίγουρο είναι πως η αμυντική διάταξη θα αποτελείται από τους Βασίλη Ιωαννίδη, Παναγιώτη Ζώνα και Μπόγιαν Ντόικιτς, ο οποίος επιστρέφει στο βασικό σχήμα, στη θέση του τιμωρημένου Χολέβα. Τερμτοφύλακας θα είναι ο Σάκης Κατσούλης. Στον άξονα θα παίξουν οι Κώστας Οικονόμου με τον Φαμπρίτσιο Πότσι και από εκεί και πέρα σίγουρη θέση στη ενδεκάδα έχει ο Γιάννης Δωματάς, Ούγκο Μασάντο και ο Κώστας Φλίγκος. Οι άλλες δύο θέσεις «παίζονται», με τον Ερβέν Μουκάμ, πάντως, να έχει παρά πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Ευθυμιάδης και Σουάνης.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Αναστασίου, Κόκας Α., Κόκας Δ., Πατσής, Κέρι και Παλιούρας. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ηλία Σταύρου και Χρήστος Χολέβας, καθώς και ο Βαγγέλης Στουρνάρας.
Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές του θα αγωνιστεί ο Αστέρας Πετριτή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Γιάννης Χονδρογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Νίκο Γεωργοπάλη, Γιάννη Ριγανά (τερμ.), Βαγγέλη Τσιάβο και Σταμάτη Γράντο, ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Αλέξανδρος Πάγκαλης.
Την σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα θα διευθύνει ο κ. Φώτης Φωτιάδης από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους κ.κ. Ελευθέριο Καραλή από την ΕΠΣ Ηπείρου και Γρηγόρη Πρεσπάρη από την ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις