Χωρίς περιθώρια για απώλειες με Φιλιππιάδα (pregame)

Το νικηφόρο πέρασμα του Απόλλωνα Λάρισας από το Κίτρος όπου επιβλήθηκε της Πύδνας με σκορ 1-0, δεν αφήνει περιθώρια για απώλειες βαθμών στις ομάδες που ακολουθούν. Η Νίκη θέλει πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας ώστε να παραμείνει στους έξι βαθμούς από την κορυφή, να πιάσει τον Διαγόρα στην 3η θέση (κέρδισε τον Αχιλλέα Νεοκ. 2-1) και να προσπεράσει την Πύδνα.

Η κατάκτηση του 5ου διαδοχικού τρίποντου για τη Νίκη δεν αναμένεται να είναι εύκολη καθώς ο αντίπαλός της έχει δείξει αγωνιστική ανάκαμψη κι έχει δυσκολέψει πολύ τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Έχει αποσπάσει λευκή ισοπαλία στο Κίτρος, έχει βάλει δύσκολα στον Καραϊσκάκη, χάνοντας στο τέλος με σκορ 2-1, προβλημάτισε πολύ τον Απόλλωνα μέχρι οι γηπεδούχοι να ανοίξουν το σκορ και λύγισε στο 85’ στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα.

Για τη Νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός του νικηφόρου καθώς ακολουθεί ένας αγωνιστικός γολγοθάς. Ιστιαία και Τηλυκράτης εκτός έδρας, Πύδνα εντός και Αμβρακία εκτός. Όσο κι αν αυτό προσθέτει πίεση, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα εκτροχιάσει τη βολιώτικη ομάδα από τον στόχο της κατάκτησης της 1ης θέσης που οδηγεί στη FootballLeague.

Στην προσπάθεια αυτή ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει τρεις ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ενώ ένας θεωρείται αμφίβολος. Παπαδήμας και Γαρυφαλλόπουλος θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικός καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Γιάννης Βέργος είναι συντετριμμένος ψυχολογικά λόγω του αδόκητου χαμού του πατέρα του, χθες (25/02) το μεσημέρι. Η συμμετοχή του Μπάμπη Πετράκου θα κριθεί την τελευταία στιγμή καθώς ο δυναμικός μέσος της Νίκης ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες μέρες λόγω ενός τραβήγματος στην προπόνηση της Τετάρτης. Την τελική 18αδα ο Στέφανος Ξηροφώτος θα την επιλέξει λίγο πριν τον αγώνα.

Τα εισιτήρια και κάλεσμα της διοίκησης

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (26/02) με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Από τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (24/02) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο μας, να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι διαιτητές

Ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) θα είναι ο «άρχων» του αγώνα, με βοηθούς τους κ.κ. Γεώργιο Στεφανή και Δημήτριο Τίκα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Μιλτιάδης Βλάχος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις