Επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου μετά το Τηλυκράτης – Αμβρακία: «Πάθος, υπάρχει μόνο στις τσό…ς»

Μετά τον αγώνα του Τηλυκράτη με την Αμβρακία Κωστακιών, η συνέντευξη Tύπου ήταν επεισοδιακή. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Νταλάκας, άφησε να εννοηθεί ότι η Λευκαδίτικη ομάδα «χαρίστηκε» στον Καραϊσκάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εγώ είδα μια σκληροτράχηλη ομάδα, αυτό φάνηκε και από τις κόκκινες κάρτες που αντίκρισε. Στα προηγούμενα ματς οι φιλοξενούμενες στην Λευκάδα ομάδες, δεν είχαν αυτή την αντιμετώπιση».

«Τέσσερις παίκτες μου δεν μπορούν να πάνε για δουλειά…»

Ο προπονητής της Αρτινής ομάδας, όταν ερωτήθηκε για το αν έχει δει άλλα παιχνίδια του Τηλυκράτη, τόνισε: «Ναι τα είδα, και δεν είδα την ίδια σκληρότητα και την αντιμετώπιση που είχαμε εμείς. Είδα υπερβολικό πάθος από τους παίκτες του Τηλυκράτη. Πρέπει να καταλάβετε ότι το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό. Είδα τρεις τέσσερις παίκτες μου στα αποδυτήρια που αύριο δεν μπορούν να πάνε για δουλειά».

«Μας προσβάλεις !!!»

Στη συνέχεια, παρενέβη ο πρόεδρος της ομάδας του Τηλυκράτη, Τριαντάφυλλος Βλάχος: «Φταίει ο Τηλυκράτης για τους τραυματισμούς; Προσβάλεις την ομάδα μας. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να καθίσουμε να χάσουμε; Αυτό σας πείραξε; Ότι δεν καθίσαμε να χάσουμε;»

Έπειτα, ξαναπήρε τον λόγο ο προπονητής της Αμβρακίας: «Καλά κάνατε και παίξατε έτσι. Μακάρι και στα άλλα ματς να παίζουν με το ίδιο πάθος οι παίκτες του Τηλυκράτη. Ο Τηλυκράτης είναι μία ιστορική ομάδα και εύχομαι να πάει όσο γίνεται καλύτερα. Απλά παρατήρησα υπερβολικό πάθος και σκληρότητα, η οποία δεν αρμόζει γιατί όπως σας είπα οι παίκτες είναι ερασιτέχνες και αύριο θα πάνε για δουλειά».

«Πάθος, υπάρχει μόνο στις τσο….»

Με τρομερή ατάκα, ο Ανδρέας Παντζιαράς πήρε θέση στη δήλωση του συναδέλφου του. Επιπλέον, τόνισε πως η ομάδα του σε κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορη, και πως αν λειτουργήσουν ερασιτεχνικά, τότε σύντομα θα έχουν ημερομηνία λήξης: «Επειδή ο προπονητής είπε αυτά που ακούσαμε και επειδή όπως λέει είδε υπέρμετρο πάθος που δεν είχε ξαναδεί, πρέπει να ξέρει ότι οι Κτενάς και Καταγής δεν αγωνίστηκαν επειδή ήταν τραυματίες από το προηγούμενο ματς που χαρακτήρισε τον Τηλυκράτη αδιάφορο. Αν κάποιος είναι αδιάφορος δεν έχει δύο τραυματισμούς. Η λέξη πάθος που ανέφερε ο κ. Νταλάκας δεν έχει ειπωθεί από εμένα. Την σιχαίνομαι. Πάθος υπάρχει μόνο στις τσό…ς. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει λογική, τρέξιμο, δύναμη, τακτική κι άλλα. Πάθος έχει αυτός που δεν μπορεί. Εμείς και μπορούμε και προσπαθούμε σε όλα τα ματς. Ναι πρόκειται για ερασιτεχνικό, αλλά εμείς προσπαθούμε να λειτουργούμε επαγγελματικά. Αν παρασυρθούμε να λειτουργούμε ερασιτεχνικά, θα έχουμε σύντομη ημερομηνία λήξης».

Το πρωί της Κυριακής, η ομάδα του Τηλυκράτη πήρε επίσημα θέση για το συμβάν στη συνέντευξη Τύπου, με αρκετή δόση… καυστικότητας.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον coach, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την χθεσινή νίκη εν μέσω μιας υπέρ του δέοντος καρτοσυλλεκτικής διαιτησίας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με νίκες μετά τα δυο προηγούμενα πρόσκαιρα αρνητικά αποτελέσματα. Ολίγον δύσπεπτο ήταν το χθεσινό αποτέλεσμα για τους εκ Κωστακιών ορμώμενους και δη τον προπονητή κο τάδε ο οποίος κρίνοντας εξ ίδιων τα αλλότρια προσπάθησε να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα αμπελοφιλοσοφώντας περί μη επιλογής μας για χαλαρό παιγνίδι δίνοντας την ευκαιρία εις αυτούς να κερδίσουν, προφανώς ο άνθρωπος ήθελε να επιβεβαιώσει το ρητό ”κάθε χωριό έχει και τον τρελό του.»

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις