Τ. Καβακάς: Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται σταθερός και αξιόπιστος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Τίμος Καβακάς, με δηλώσεις του μετά το τέλος το παιχνιδιού στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στον Γιώργο Καρδαμάκη, τόνισε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Πετριτή:

«Αυτό που κοιτάζουμε, ως ομάδα, είναι τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Είναι μότο στην ομάδα και στα αποδυτήρια ότι κοιτάζουμε μόνο τα δικά μας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δίκαιη νίκη που πέτυχαν. Μια δίκαιη επικράτηση σ’ ένα ακόμη παιχνίδι, με τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες, σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ταμπουρωμένη έξω από την περιοχή της. Δεν κινδυνέψαμε σε καμία φάση του παιχνιδιού. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και συνεχίζουμε. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς, αυτό με τον Πιερικό.
Όλα τα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία για μας και όλα τα παιχνίδια πάμε να τα κερδίσουμε. Η ομάδα παρουσιάζει σταθερότητα, αξιοπιστία, το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι πολύ θετικό. Παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και αυτό μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει. Γιατί μέσα από τη δημιουργικότητα θα είμαστε και αποτελεσματικοί. Κι αυτό το βλέπουμε κιόλας.


Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε, μέσα από την καρδιά μας, τον κόσμο που ταξίδεψε στην Κέρκυρα και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ήταν κοντά μας από το πρώτο λεπτό και οφείλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις