Γ. Χονδρογιάννης: Μικρού βεληνεκούς αυτοί που περιτριγυρίζουν τον Ολυμπιακό Β.

Ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή, Γιάννης Χονδρογιάννης, μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου και ιδιαίτερα για τον Ανδρέα Μπονόβα και τον Τίμο Καβακά. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να ευχηθεί καλή πορεία στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να υλοποιήσει τους στόχους του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου:


«Καταρχήν να ευχηθώ καλή πορεία και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου, μια ιστορική ομάδα. Αποδείχθηκε, όμως, σήμερα ότι οι άνθρωποι που περιτριγυρίζουν αυτή την ομάδα είναι μικρού βεληνεκούς. Εμείς είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες προπονητές, αλλά η συμπεριφορά μας είναι άψογη και δεν ενοχλήσαμε ποτέ και κανέναν. Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να βρει το δρόμο του και κάτι τέτοια παράσιτα, που είναι γύρω από την ομάδα, να απομακρυνθούν γρήγορα.


Οι απειλές που δέχθηκα από τον Ανδρέα Μπονόβα, μία μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με έκαναν να επλαγώ. Αλλά και στο τέλος, όταν πήγα να δώσω συγχαρητήρια στον Τιμόθεο Καβακά, που έχει περάσει από την Κέρκυρα και έχει φάει ψωμί στο νησί και τον έχουμε στηρίξει όλοι μας, δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις