Με Θεσπρωτό εκτός δοκιμάζεται σήμερα ο Ρήγας

Στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό αγωνίζεται σήμερα ο Ρήγας για τη 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Γ’ Εθνική. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και στόχος της ομάδας του Βελεστίνου είναι να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Λάκης Μπακάλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στη διάθεσή του το Νίκο Βουραζέρη, που…

…κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί. Αντίθετα παραμένει… άφαντος ο Άλεξ Ζατσάι και φυσικά δεν υπολογίζεται από τον έμπειρο προπονητή. Επίσης δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής οι Ντίνος Γεωργαντζής, Χρήστος Μπλούχος και Αλέξανδρος Σιώμος που προέρχονται από τη Νίκη.
Η αποστολή, η οποία βρίσκεται από χθες Τρίτη στην Ηγουμενίτσα, αποτελείται από την εξής σύνθεση: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κώστας Γουτούλης, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Ναουμίδης, Παναγιώτης Γούτσος, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Στέργιος Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Χάρης Μπίκας, Γιώργος Τσίπι, Ρολάν Κεμάλι, Γιώργος Μιχολίτσης, Ζήσης Μαλάκος, Δημήτρης Ρηγίνος, Νίκος Βουραζέρης.
Ο λόγος κ. Χαράλαμπος Αθανασίου από την Άρτα ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γιάννης Μπουντούρης και Δημήτρης Σαρλής του ίδιου συνδέσμου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις