Έχασε από ανώτερο αντίπαλο ο Ρήγας

Το έργο του Ρήγα ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο απέναντι στην Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα. Οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική, που διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.

Η ομάδα του Βελεστίνου βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 2′, στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Σέττο στο δεύτερο ημίχρονο, στο 58′,για να δεχθεί άλλα δύο τέρματα στο 72′ και στο 91′.
Η Α.Ε. Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ στο 2′ με κεφαλιά του Καραγιαννίδη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ. Στο 10′ ο Γκίκας σούταρε για να διώξει σωτήρια ο Ανδρούτσος, ενώ στο 40′ ο Παπαγιάννης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Βελέτης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 50′ μακρινό σουτ του Κιπτίου πέρασε άουτ, ενώ στο 58′ ο Ρήγας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Γκίκας έβγαλε τον Σέττο σε θέση βολής, με τον επιθετικό των «κυανολεύκων» να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Κι αφού δεν έγινε το 1-1, στο 72′ ήρθε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχος. Ο Κόλινς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη.
Στο 91′ ο Βελέτης μετά από λάθος του Γκάγκα, πάσαρε στον Ντατίδη, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 3-0.
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (86′ Καψάλης), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (77′ Ζυγκερίδης), Μαζιώτης (51′ Μπεκατώρος), Βελέτης
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Γκάγκας, Μπόρας (61′ Τζοβάρας), Κιπτίου, Γεωργατζής (80′ Καναβός), Χίσα (77′ Τσελέπης), Γκίκα, Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις