«Ο Βοσνιάδης ούτε κάθεται πάνω σε συμβόλαια ούτε σε χρήματα»

Πολλά και διάφορα ακούστηκαν στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων τα προηγούμενα 24ωρα… Ένα από αυτό παρουσίασε τάχα υπό παραίτηση τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο και ότι παράμεινε στη θέση του, ωστόσο, θέλοντας να διασφαλίσει πρώτα τα χρήματα του συμβολαίου του.

 

Ο έμπειρος προπονητής, λοιπόν, στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το νικηφόρο ματς με τον Αγροτικό και πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον ΑΟΤ έδωσε απαντήσεις σε όλες αυτές τις ανακρίβειες ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έκανε τον… Αλέκο με σκοπό και πως ο Βοσνιάδης δεν κάθεται ούτε πάνω σε συμβόλαια ούτε σε χρήματα!
Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης: «Αντιδράσαμε από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Μόνο με τη διάθεση είδατε τι εικόνα βγήκε… Πολύ καλή παρουσία, πολύ καλές ενέργειες, καλές συνεργασίες. Τρία τέρματα που θα μπορούσαν να πετύχουμε και άλλα. Πιστεύω αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας όταν είναι καλά. Και επειδή δεν είναι συνηθισμένος να αλλάζω τις δηλώσεις μου από την Τετάρτη στην Κυριακή με βάση το αποτέλεσμα. Λέω ότι καθαρά το θέμα της ομάδας μας είναι το ψυχολογικό. Όταν η ομάδα είναι καλά και πατάει καλά δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Δυστυχώς αυτό θέλει πολλή δουλειά και δεν έρχεται άμεσα και από και μετά παιχνίδι με το παιχνίδι μπορείς να φτιάξεις πράγματα. Είχαμε την ατυχία όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που ήμασταν στην ομάδα να παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή να μην μπορεί η δουλειά μας να φανεί. Γιατί όταν παίζεις παιχνίδι τη μία μέρα, την επόμενη κάνεις αποθεραπεία και την επόμενη χαλάρωμα και πας και ξαναπαίζεις παιχνίδι σε αυτά τα γήπεδα, είναι φυσιολογικό όταν δεν έχει πολύ καιρό τον προπονητή της να χάνεται. Ήρθα στα Τρίκαλα γιατί πίστευα πολύ στο ρόστερ. Πίστευα στη δυναμική της πόλης, της ομάδος, στο ότι είχε μια διοίκηση που ήταν δίπλα φερέγγυα. Άρα πίστευα ότι και φέτος μπορώ να κάνω πράγματα και για αυτό είμαι εδώ! Κάποια αποτελέσματα μας έκαναν δυστυχώς να χαθούμε και έχει δίκιο ο καθένας να διαμαρτύρεται και ο κόσμος και η διοίκηση και όλοι. Την προηγούμενη εβδομάδα μιλήσαμε και είπαμε για την ακρίβεια την Τετάρτη, γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είχαμε να παίξουμε από την προηγούμενη Κυριακή. Είχαμε πει ότι θα βρεθούμε με τη διοίκηση να μιλήσουμε να δούμε την επόμενη ημέρα του Α.Ο. Τρικάλων. Δεν αλλάζει κάτι αυτή η νίκη, σίγουρα θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους, σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που πηδάνε πρώτοι από το καράβι, αλλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει και στόχος για τη συνέχεια. Δεν ήρθαμε στα Τρίκαλα να ξεγελάσουμε κανέναν, ήρθαμε με την καρδιά μας να δουλέψουμε και να πετύχουμε ότι και τις προηγούμενες χρονιές μας. Και σίγουρα θα είμαι αυτός, βλέποντας τον επόμενο στόχο, θα δούμε και τη συνέχεια μας. Εξακολουθώ να λέω ότι η ομάδα έχει δυναμική, ότι ο κόσμος πρέπει να την αγκαλιάσει, όλες οι ομάδες περνάνε μια φάση. Αν οι ποδοσφαιριστές αισθανθούν την αγάπη του κόσμου και την αγκαλιά πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να έχει η ομάδα.
Μην μπερδεύετε αυτό που είπα στο Αίγιο ότι η ομάδα έχει κατάθλιψη, πραγματικά κατάθλιψη υπήρχε σε εκείνο το παιχνίδι. Τι άλλαξε το είδατε, μόνο η διάθεση. Όλα τα άλλα η ομάδα έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές, που μπορεί να τα κάνει. Και θέλω να πω και κάτι γιατί μες την πόλη ακούστηκε ότι παραιτήθηκα και ξαφνικά έκαναν τον… Αλέκο. Ο Αλέκος ο Βοσνιάδης δεν κάνει ποτέ τέτοια πράγματα, ούτε κάθεται πάνω σε συμβόλαια, ούτε σε χρήματα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει χτίσει με μεγάλο κόπο την καριέρα του μέσα από μεγάλες δυσκολίες και χωρίς να έχει την προίκα του ονόματος, να έχω παίξει εθνικές, ούτε Α’ Εθνικές ούτε τίποτα. Δεν ήμουν γνωστός πουθενά, από το Α’ τοπικό έφτασα εδώ, όπου έφτασα και νομίζω ότι έχω κάνει αρκετά πράγματα. Ποτέ λοιπόν, δεν έκατσα πάνω σε συμβόλαιο ποτέ δεν κρύφτηκα. Απλώς περίμενα τη διοίκηση και τον πρόεδρο κυρίως, γιατί αυτός με έφερε στα Τρίκαλα. Άρα με τον πρώτο που έπρεπε να μιλήσω ήταν αυτός. Και ούτε κέρδιζα χρόνο και ούτε έκανα τον…Αλέκο. Και κάποια στιγμή όταν πάμε να διαρρεύσουμε τέτοιες ειδήσεις είναι πολύ σημαντικό να τις διασταυρώνουμε. Συνεχίζουμε λοιπόν, πάλι και λέμε ότι με τον κ. Γιαλιά θα ξαναμιλήσουμε για να δούμε την επόμενη ημέρα του Α.Ο. Τρικάλων. Αν δεν υπάρχει στόχος αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να γίνει. Κλείνοντας να ευχηθώ στον κόσμο, το εύχομαι, η καλή παρουσία της ομάδας, η καλή εικόνα της ομάδας να φέρει τον κόσμο πίσω, είναι πολύ σημαντικό για μας».
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις