Γιάννος: «Ήττα απειρίας…»

Στην απειρία των παικτών του απέδωσε την ήττα την ομάδας του ο Γιώργος Γιάννος. Ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης ενώ για τη Νίκη τόνισε πως η ιστορία της ομάδας είναι γνωστή και της εύχεται να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γιάννου:

«Πιστεύω πως σήμερα δείξαμε ένα καλό πρόσωπο με τη Νίκη Βόλου, μια ομάδα που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την ιστορία της είναι γνωστή. Είχαμε καλό πρόσωπο και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από απειρία, αυτά που συνήθως δεχόμαστε με την νεανική ομάδα που έχουμε. Παρόλα αυτά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε πολύ νωρίς, πιστέψαμε ότι κάτι μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα αλλά ήρθε ένα πέναλτι που δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Δεν μ’ αρέσει να σχολιάζω την διαιτησία.

Εύχομαι στη Νίκη καλή συνέχεια και ό,τι στόχο έχει βάλει από την αρχή να τον πραγματοποιήσει. Για τη δικιά μας ομάδα να έχουμε κουράγιο να συνεχίσουμε και να τελειώνουμε με την παραμονή όσο το δυνατό πιο γρήγορα για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο με αυτή τη νεανική ομάδα που έχουμε και να έχουμε μια συνέχεια ανάλογη αυτής της ιστορίας που έχει ο σύλλογος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις