Άρρωστος ο Τριανταφυλλάκος

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ηρακλή στο Βόλο άρχισε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή, ο οποίος χθες βράδυ πήρε μια μεγάλη πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας τον Αστέρα μέσα…

…στην Τρίπολη. Το χθεσινό παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αστέρα παρακολούθησαν τηλεοπτικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ο συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία, Στέλιος Βενετίδης και διαπίστωσαν για μια ακόμη φορά πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι της Κυριακής και πόσο δυνατός αντίπαλος είναι ο Ηρακλής.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί σήμερα με πρωινή προπόνηση στο ΕΑΚ. Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος δεν γυμνάστηκε χθες Τρίτη (27/1), καθώς υποφέρει από ίωση. Έδωσε το «παρών» στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να προπονηθεί, καθώς ο γιατρός του έχει χορηγήσει αντιβίωση.
Οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δουλεύει πάνω σε συστήματα τακτικής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, επισήμανε τα λάθη που έγιναν, φρόντισε, ωστόσο, να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, εν όψει της δύσκολης συνέχειας και του ντέρμπι με τον Ηρακλή που έρχεται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις