Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του για τη δίκη με Μαρινάκη ο Σισέ

Πάνω από δύο ώρες είχε διάρκεια η κατάθεση του Τζιμπρίλ Σισέ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη στο περιβόητο ντέρμπι αιωνίων του 2011, στο «Καραϊσκάκη».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την εξιστόρηση των γεγονότων περίπου στις 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης και εν συνεχεία η έδρα διέκοψε τη διαδικασία προκειμένου να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες καταθέσεις.
Στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά βρίσκονται για να καταθέσουν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, ο μεταφραστής Μιγκέλ Καπουάνο, ενώ από τον Ολυμπιακό είναι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος και ο διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ» Βασίλης Βασιλειάδης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν δίνει το «παρών».
Παρά τη διαταγή της έδρας να παρίστανται στο δικαστήριο και οι διαιτητές εκείνου του ντέρμπι (Καλόπουλος, Αρετόπουλος, Σαραϊδάρης), αυτοί δεν βρίσκονται σήμερα (28/2) στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά. Υπενθυμίζεται πάντως ότι η δίκη είχε ξεκινήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο με κατάθεση του διαιτητή Καλόπουλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις