Προβληματισμός στον Ρήγα Φεραίο για την κακή αμυντική λειτουργία

Οι αμυντικές αδυναμίες στοίχισαν στον Ρήγα Φεραίο σ’ ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «κυανόλευκους» να δέχονται τρία γκολ από τον Καραϊσκάκη στην Άρτα και να παραμένουν χωρίς «διπλό» τη φετινή χρονιά. Και να σκεφτεί κανείς, πως πέρυσι οι «κυανόλευκοι» είχαν πετύχει περισσότερες νίκες εκτός έδρας (οκτώ) απ’ ότι στο Βελεστίνου (επτά).

Ο Λάκης Μπακάλης προβληματίζεται έντονα από το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται πάντα γκολ εκτός έδρας, καθώς δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Είναι γεγονός, πάντως, πως στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη , ο Ρήγας είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, είναι μέσα στη διεκδίκηση της ανόδου και βρίσκει εύκολα, πλέον, το δρόμο προς τα δίχτυα.
Το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, μόλις στο 2′, επηρέασαν την εικόνα της ομάδας και ήρθε η ήττα για τον Ρήγα, ύστερα από μετριότατη εμφάνιση. Με 32 γκολ παθητικό η ομάδα του Βελεστίνου διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα του ομίλου κι αν δεν βελτιωθεί στον τομέα αυτό, είναι λογικό να χάνονται βαθμοί.
Το ευχάριστο, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη είναι ότι δεν δέχθηκε κανείς παίκτης κάρτα, από αυτούς που βρίσκονταν στο όριο να συμπληρώσουν. Θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Ο Ρήγας έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου, ωστόσο, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη θα προσπαθήσουν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε, πως ο Ρήγας είναι μία από τις δύο ομάδες φέτος (η άλλη είναι η Πύδνα) που έχει καταφέρει να κερδίσει τον Απόλλωνα (4-3 στο Βελεστίνο). Από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, δηλαδή έναν ολόκληρο γύρο, ο Απόλλων Λάρισας παραμένει χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις