Έκοψε πίτα ο σύλλογος KYOKUSHINKAI KARATE Βόλου

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ KYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΑΡΚΙΖ» ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισαν ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της χώρας μας και προπονητής του συλλόγου κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πρόεδρος κ. Κατσαμπέκη Λουκία και η Αντιπρόεδρος κ. Αριστέα Δημητρακοπούλου, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες κατά το Νέο έτος 2017. Απεύθυναν χαιρετισμό συγχάρηκαν τους γονείς και τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους προβάλουν την Πόλη μας αλλά και την χώρα μας στο εξωτερικό και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου που διδάσκει στα Νέα Παιδιά μέσω του Αθλητισμού την Πειθαρχία, τον Αυτοέλεγχο και την Ευγενή Άμυλα.

Ο σύλλογος συγχάρηκε και βράβευσε τους Πρωταθλητές του για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2016 και είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος, Μυλωνά Μαριτίνα, Δαδάνης Απόστολος, Κορωναίος Σπυρίδων, Λαράι Μάξιμος, Λάλα Εμιλιάνα, Παπουτσής Γιώργος, Αποστολάκη Δήμητρα, Κανέλλος Ιωάννης, Κεραμάς Κων/νος, Κουτσούμπας Κων/νος, Μπούρης Περικλής, Μάλαμας Δημήτρης, Ντάγγαλος Γιώργος

Στην συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από τμήματα του συλλόγου που παρουσίασαν δυναμικές και θεαματικές τεχνικές εκτάκτου ανάγκης & αυτοάμυνας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Κώστας Χαλέβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησάς κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο δημοφιλής Δημοσιογράφος κ. Δημήτριος Μαρέδης, ο οποίος Εκπροσώπησε το Astra TV και τον κ. Σάκη Κοκκίνη και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛ.Ο.Κ κ. Αθανάσιος Καραπλιάγκος, όλα τα τιμώμενα πρόσωπα απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς, αθλητές και φίλους του Συλλόγου, Παράλληλα Συγχάρηκαν τους Εκπαιδευτές του Συλλόγου για την άριστη εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών που εδώ και 3 περίπου δεκαετίες, ο προπονητής και Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου διδάσκει στα Νέα Παιδιά της Πόλης μας με εκατοντάδες επιτυχίες σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο καθώς και τις μεγάλες Διοργανώσεις που έχει φέρει στην Πόλη μας Από Πανελλήνια, Βαλκανικά και Διεθνή Πρωταθλήματα. Επίσης έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στους δύο νέους προπονητές του Συλλόγου την Κυριακή Στεφάνου, προπονήτρια του Καράτε της Γ. Γ. Αθλητισμού με 20ετή και πλέον εμπειρία και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητή Ελλάδος, Βαλκανίων και Ευρωπαϊκών επί σειρά ετών.

Ο Σύλλογος βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον Σύλλογο τους Κυρίους κ Χρήστο Μπουκώρο, κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και κ. Δημήτριο Μαρέδη (ο οποίος εκπροσώπησε τον κ. Σάκη Κοκκίνη), επίσης ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την υποστήριξή τους τον Πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ κ. Κώστα Χαλέβα και το Μέλος του Δ.Σ της ΕΛ.Ο.Κ κ. Αθανάσιο Καραπλιάγκο.

Τυχερός της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήταν ο αθλητής Σπυρίδων Κορωναίος ο οποίος θα πάρει δώρο μια φόρμα του Kyokushinkai karate προσφορά του συλλόγου μας. Στο τέλος της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τα καταστήματα της Πόλης μας για τα δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς καθώς και τον κ. Κώστα Μπούρχα με το Ζαχαροπλαστείο «ΜΟΝ ΑΜΙ» για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και εύχονται Πολλές Επιτυχίες στη Νέα Χρονιά 2017!!

Δελτίο Τύπου Kyokushinkai Karate