Προπηλακισμό Κωνσταντίνου από Καραπαπά και «μπράβους» καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός

Ένταση και στοχοποίηση του Βασίλη Κωνσταντίνου μετά τη λήξη της δίκης του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωσή του, το «τριφύλλι» αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έπεσε θύμα προπηλακισμού από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.

Σημειώνεται δε ότι υπήρξε και απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον του από «εύσωμους συνοδούς» των ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Κωνσταντίνου, κατά την έξοδό του από το δικαστήριο του επιτέθηκε φραστικά ο Καραπαπάς μαζί με δυο άνδρες της συνοδείας του. Παράλληλα καταγγέλλει ότι δυο άλλα μέλη της ασφάλειάς του στελέχους του Ολυμπιακού επιχείρησαν να χειροδικήσουν εναντίον του, ωστόσο με την επέμβαση των αστυνομικών το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καταγγέλλει τον προπηλακισμό του Α’ Αντιπροέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου από τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. ΟΣΦΠ, Κ. Καραπαπά και την απόπειρα βιαιοπραγίας από εύσωμους συνοδούς των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά κατά την έξοδο από τα γραφεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μαρτυρά το ήθος και το ύφος της ομάδας του Πειραιά, όπως πλειστάκις έχει αποδείξει και στο παρελθόν».

sport-fm.gr