Αστέρας Πετριτή για Χονδρογιάννη και Ολυμπιακό Βόλου

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Αστέρας Πετριτή – Ολυμπιακός Βόλου, οι δηλώσεις – καταγγελίες του κ. Χονδρογιάννη, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και οι δηλώσεις του Ανδρέα Μπονόβα προκάλεσαν την έκδοση ανακοίνωσης από το σωματείο της Κέρκυρας, στην οποία επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το σωματείο μας διαθέτει έναν από τους κατά τεκμήριο κορυφαίους προπονητές του νησιού μας. Ο ΚΥΡΙΟΣ Γιάννης Χονδρογιάννης έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο αναδεικνύοντας αμέτρητους νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αφιερώνοντας την προπονητική του καριέρα στην εξέλιξη τους και τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά. Από κει και πέρα θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ. Χονδρογιάννης είχε λεκτική διαφωνία με άτομο ΕΚΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου και επ’ ουδενί με τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε στον ιστορικό σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου να πραγματοποιήσει τους στόχους του και να πάει εκεί όπου πραγματικά ανήκει, καθώς η κατηγορία αυτή είναι πάρα πολύ μικρή για ένα σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με σεμνότητα και τιμιότητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις