Κύπελλο Ελλάδας: Τσεκάρονται τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Οι δύο προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται σήμερα με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα και τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα έχοντας «καθαρίσει» την πρόκριση.

 Οι «πράσινοι» μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο έχουν ουσιαστικά «καθαρίσει» την πρόκριση έναντι του Αστέρα Τρίπολης. Έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στην Αρκαδία (17:15 – COSMOTESport3) θα προχωρήσει στο απαραίτητο rotation για να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και φυσικά να δώσει σημαντικές ανάσες σε βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης και Μπεργκ μείνανε εκτός, όπως και οι Στιλ και Τελάντερ. Ο Ευαγγέλου αναμένεται να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας, ενώ ενδεκάδα «βλέπουν» επίσης οι Χουχούμης, Ρέις, Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Λέτο και Ρινάλντι. Στο στρατόπεδο του Αστέρα γνωρίζουν ότι όλα έχουν σχεδόν κριθεί από το πρώτο ματς, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να εξακολουθεί να μετράει απουσίες βλέποντας τους Χαμντανί, Μπέρτο, Ιγκόρ και Κώτσιρα να παραμένουν εκτός μάχης. Επίσης στην αποστολή δεν βρίσκονται ούτε και οι Ντοναρούμα και Σελίν προκειμένου να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας.

Στο ΟΑΚΑ η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Πλατανιά (19:30 – COSMOTESport1) μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα. Οι Κρητικοί πάνε με πολύ καλή ψυχολογία να κυνηγήσουν την έκπληξη, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή τους παρουσία στη Σούπερ Λιγκ.

Γκάλο και Πατίτο δεν ήταν ξανά διαθέσιμοι και αποκλείστηκαν από την αποστολή της Ένωσης, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πήρε επίσης τους Βινίσιους και Βάργκας. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει τον Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στη βασική ενδεκάδα πρόκειται να ξεκινήσουν οι Τσιγκρίνσκι και Αϊντάρεβιτς με τον Γιόχανσον να μένει στον πάγκο. Από την πλευρά του Πλατανιά, ο Γιώργος Παράσχος δεν είχε κάποια νεότερη απουσία με τους Σωτηρίου και Ντίνα να παραμένουν εκτός.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις