Ο Τζοβάρας “σφυρίζει” στο Πανθεσσαλικό

Ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό την Κυριακή 5/3 στις 15.00, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Τζάνης και Κωνσταντίνος Μανασής από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Αυτό είναι το όγδοο φετινό παιχνίδι που διευθύνει ο Τζοβάρας, δύο στη Football League και έξι στην Γ’ Εθνική. Αξίζει να σημειώσουμε πως φέτος ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» δεν κέρδισαν. Το πρώτο με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε με 2-1 και το δεύτερο το ντέρμπι με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», το οποίο έληξε 0-0. Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν είχε εκφράσει παράπονα από τη διαιτησία του Τζοβάρα και στα δύο ματς.
Την περίοδο 2015-16 ο Γιώργος Τζοβάρας είχε «σφυρίξει» τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει στο Βόλο με 2-1, στις 9/11/2015.
Το 2014 (20/10) είχε διευθύνει το παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 1-0. Στις 8/12/2013 με Τζοβάρα διαιτητή ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 0-2 την Επισκοπή στην Κρήτη, ενώ στις 23/11/2008 είχε «σφυρίξει» στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού με 3-2 στο ΕΑΚ.
Επίσης, στις 12/11/2006 για την Γ’ Εθνική κατηγορία ο Λαμιώτης ρέφερι ήταν ο «άρχων» του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας στο Βόλο, το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις