Πλουραλισμό στην επίθεση ζητεί από τους παίκτες του ο Καβακάς

Μετά από δύο εκτός έδρας νίκες, με Αμβρακία Κωστακιών και Αστέρα Πετριτή, ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και υποδέχεται την Κυριακή 5/3 τον Πιερικό, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Λάρισας, επίσης στο Βόλο.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, ασχολούνται αποκλειστικά με το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό. Η ομάδα έχει αποκτήσει σταθερότητα, είναι αξιόπιστη, παίζει δημιουργικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και εκεί που εστιάζει η τεχνική ηγεσία, είναι να φτάνει η ομάδα πιο εύκολα στο γκολ. Επίσης, ο Τίμος Καβακάς ζητεί πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς πέρα από τον Φλίγκο που έχει πετύχει 18 γκολ, οι υπόλοιποι επιθετικοί και μεσοεπιθετικοί δεν βρίσκουν εύκολα δίχτυα.
Στο παιχνίδι με τον Πιερικό ο Ολυμπιακός θα έχει δύο απουσίες, αλλά και δύο επιστροφές. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Σταύρου και ο Χρήστος Χολέβας επιστρέφουν από τιμωρία, καθώς στο ματς με τον Αστέρα Πετριτή εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής. Από εκεί και πέρα, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Ούγκο Μαστάντο και Γρηγόρης Ευθυμιάδης, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Πιερικό.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με τον Τίμο Καβακά να καταστρώνει τα πλάνα του, ετοιμάζοντας κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Στην προπόνηση της Παρασκευής θα φανούν περισσότερα, όταν και θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στην αναμέτρηση με τον Πιερικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις