Ξηροφώτος: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στην Ιστιαία»

Στο ραδιόφωνο του Volos 98.6 FMκαι στην εκπομπή «Τρόικα των Σπορ» φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος. Ο κυανόλευκος τεχνικός ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό τους, αρχής γενομένης από το ματς με την Ιστιαία στην Εύβοια και συμπλήρωσε πως οι παίκτες θα δίνουν το 100% σε κάθε παιχνίδι ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου στον VOLOS 98.6 FM:

Για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα

«Είναι κάτι που το έχουν καταφέρει οι παίκτες οι οποίοι είναι καλοί χαρακτήρες. Έχουν μείνει δέκα παιχνίδια και είναι κρίμα να μην τελειώσει η προσπάθεια όπως πρέπει να τελειώσει. Εμείς θα το πάμε όπως πρέπει. Παιχνίδι – παιχνίδι και με σοβαρότητα»

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα μας να έρθουν φίλαθλοι στην Ιστιαία και να την κάνουν έδρα μας. Δεν έχουμε περιθώρια απωλειών βαθμών. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Επαναλαμβάνω πως η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Για το πρόγραμμα των προσεχών αγωνιστικών

«Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Κοιτάμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, τα του οίκου μας. Σε κάθε περίπτωση θα βγάζουμε μία εικόνα που βγάζει υγεία. Τώρα αν έρθει η διάκριση η μεγάλη, καλώς να έρθει. Θέλουμε να ευχαριστιόμαστε κάθε παιχνίδι και να είμαστε σίγουροι ότι τα έχουμε δώσει όλα. Αυτός είναι ο στόχος.

Για τη διαιτησία του κ. Μπεκιάρη

«Ο κ. Μπεκιάρης είχε δύσκολες φάσεις να διαχειριστεί και τα πήγε πολύ καλά. Ήταν δίκαιος. Εκεί που είχαμε πρόβλημα ήταν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Καραϊσκάκη».

Για τις απουσίες της Κυριακής με την Ιστιαία

«Ο Πετράκος έπαιξε τραυματίας. Αν ήταν διαθέσιμος ο Βέργος δεν θα έπαιζε ο Πετράκος. Ήταν δική του απόφαση να αγωνιστεί και να βοηθήσει και δυστυχώς έπαθε υποτροπή. Όταν είδαμε ότι τον τράβηξε στον σημείο που είχε το πρόβλημα αποφασίσαμε να πάρει κίτρινη κάρτα πριν γίνει αλλαγή ώστε να συμπληρώσει τέσσερις και να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ιστιαία που έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινε. Από ‘κει και πέρα δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Περιμένουμε να μπει και ο Βέργος ώστε να είναι έτοιμος»

Για την χρησιμοποίηση του Αλέξανδρου Τσιανάκα

«Με το σπαθί τους τα παιδιά αυτά κερδίζουν τη συμμετοχή τους. Μην ξεχνάτε πως τα παιδιά αυτά είναι έφηβοι. Στην ομάδα υπάρχει ένα καλό κράμα παικτών από τον Βόλο αλλά και εκτός»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις