«Ο Καραϊσκάκης μπορεί να ανέβει»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91.6 μίλησε ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Νίκος Θεοδοσιάδης. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τους στόχους της ομάδας τους, για τις έξι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Κυριακάτικο (05/03) ντέρμπι με την Πύδνα Κίτρους στην Άρτα.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους της ΑΕ Καραϊσκάκης: «Η ομάδα ξεκίνησε με στόχο τον πρωταθλητισμό. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή δεν είχε καλά αποτελέσματα και γενικά κάποιες ισοπαλίες μας στοίχισαν. Με την πάροδο του χρόνου και μετά από αρκετή δουλειά καταφέραμε να κάνουμε ένα σημαντικό come back και αυτή τη στιγμή να είμαστε 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Σίγουρα υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και τις επόμενες αγωνιστικές που απομένουν θα δώσουμε το είναι μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Πού οφείλεται η καλή πορεία της ομάδας του: «Από τη στιγμή που υπήρχε στην ομάδα πίστη στο δυναμικό, υπήρχε η ποιότητα, υπήρχε η διοικητική οργάνωση και προσπάθησαν να πείσω τα παιδιά ότι μπορούμε ακόμα να κυνηγήσουμε και θα κοιτάμε κάθε Κυριακή κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι ότι μπορέσουμε να καταφέρουμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και θεωρώ πως όλη αυτή η δουλειά βγαίνει τώρα τους τελευταίους δύο μήνες».

Για τη διοίκηση: «Έχουμε μια διοίκηση πολύ οργανωμένη και είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας βοηθάει σε κάθε πρόβλημα που συναντάμε και νομίζω πως αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον. Είναι σημαντικό το γεγονός να έχεις λυμένο το οικονομικό, νομίζω είναι βραχνάς για τις περισσότερες ομάδες. Το ότι έχεις λυμένο το οικονομικό δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και το πρωτάθλημα. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα που θέλουν και υπομονή, διάρκεια για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο του πρωταθλητισμού. Ο Καραϊσκάκης πρωταγωνιστεί τα τελευταία τρία χρόνια, δεν μπόρεσε τα προηγούμενα δύο χρόνια να πάρει την άνοδο, νομίζω όμως πως υπάρχουν οι συνθήκες και μπορεί αυτή η ομάδα να ανέβει. Μακάρι να είναι φέτος, θα το κυνηγήσουμε. Νομίζω είναι θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να βρεθεί στην παραπάνω κατηγορία».

Ποιες ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: «Όλες οι ομάδες που είναι στην εξάδα θα διεκδικήσουν. Προβάδισμα έχουν οι δύο πρώτοι που έχουν και τη διαφορά, αλλά έχουν παιχνίδια μεταξύ τους, θα έρθουν αποτελέσματα που ίσως δεν τα περιμένουμε γιατί το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και πολύ ανταγωνιστικό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον που έχει ισχυρό προβάδισμα… υπάρχουν δύο με ένα ελαφρύ προβάδισμα και οι άλλες τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος».

Αν θα υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας: «Όχι, δεν έχουμε και το δικαίωμα από εδώ και πέρα. Εμείς κάναμε αυτές τις προσθήκες σε θέσεις που θέλαμε ενίσχυση. Νομίζω πήραμε καλούς ποδοσφαιριστές και περιμένουμε να βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής: «Δεν είναι καλό που κάθε χρόνο υπάρχει ασάφεια σε σχέση με το πόσες ομάδες ανεβαίνουν ή πέφτουν. Θεωρώ ότι εμείς κινούμαστε πάνω στο πλάνο ότι μια ομάδα θα ανέβει και δύο θα πέσουν. Κάθε χρόνο λένε ότι θα ανέβουν δύο, τρεις… και φέτος έτσι λένε. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει πολλά μπορούν να συμβούν. Εμείς κινούμαστε στο πλάνο της προκήρυξης. Όλο αυτό δεν είναι καλό και για τις ομάδες και για τους ποδοσφαιριστές να μην ξέρουν κάθε χρόνο τι θα γίνει».

Για το ντέρμπι με την Πύδνα την Κυριακή: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και οι πρωτοπόροι μπορεί να κάνουν γκέλα παντού ακόμα και με τον τελευταίο να παίζουν. Και ο Απόλλων Λάρισας, ο Ολυμπιακός Βόλου και εμείς κάναμε ισοπαλίες με ομάδες οι οποίες είναι θεωρητικά υποδεέστερες και κατώτερης δυναμικότητας. Θέλει προσοχή, μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν».

Απομαγνητοφώνηση goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις