Ο Στίβος της Νίκης συγχαίρει τις βραβευμένες αθλήτριές του

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας, η βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του 2016, από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριες όλων των αγωνισμάτων που βραβεύτηκαν, αλλά και στους προπονητές και τις οικογένειες τους.

Ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες για το 2016, συγκαταλέγονται και δυο αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Πρόκειται για την Ευσταθία Φλώρου (1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων 3000μ. 25-26/6/2016 Τρίκαλα, 2η θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων 2/7/2016 Κρούσεβατς Σερβίας ) και Δήμητρα Τσουκαλά ( 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων 100μ. 25-26/6/2016 Τρίκαλα).

Ο έφορος, η Διοικούσα Επιτροπή και οι προπονητές του τμήματος, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους κι εύχονται το 2017 να είναι ακόμη πιο επιτυχημένο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

stiv11

vraflo2

Δελτίο Τύπου τμήματος στίβου Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις