Στην 2η θέση οι έφηβοι της Μεταμόρφωσης, ελπίζουν στην πρωτιά

Με πέντε νίκες και δυο ήττες οι έφηβοι της Μεταμόρφωσης συγκατοικούν στην δεύτερη θέση με τους Νέους αθλητές Νίκης, δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Βόλου, που όμως έχει να αντιμετωπίσει στις δυο τελευταίες αγωνιστικές τόσο την Μεταμόρφωση, όσο και τους Νέους αθλητές Νίκης.

Την Κυριακή το βράδυ μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι στο Βάκης Παρασκευόπουλος με το B.C Volos επικράτησαν με σκορ 42-51 και έφτασαν στην 5η τους φετινή νίκη σε εφτά αγώνες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με άμυνα ζώνης να περιορίσουν τους φιλοξενούμενους όμως με τέσσερα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο (Σκουμής 1, Αντωνόπουλος 2, Χριστοδούλου 1), κατάφεραν να προηγηθούν με εντυπωσιακό καλάθι του Κατσαούνη στην εκπνοή με σκορ 17-30. Στην τρίτη περίοδο υπερίσχυσαν οι άμυνες και με επιμέρους σκορ 8-9 ο φωτεινός πίνακας στο 30 έδειχνε 25-39. Στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και μείωσαν μέχρι και τους 3 πόντους στο 37′ 40-43 αλλά με σημαντικά καλάθια των δυο ψηλών της Μεταμόρφωση και πρώτων σκόρερ Κολιού και Καμβίτη που πέτυχαν 16 και 13 πόντους αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 42-51 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς αφού η νίκη αυτή δίνει ακόμη ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του Βόλου αν ηττηθεί ο Γ.Σ. Βόλου στις δυο τελευταίες αγωνιστικές από Μεταμόρφωση και Νέους αθλητές. Οι ελπίδες υπάρχουν και η πρώτη συμμετοχή των νεαρών καλαθοσφαιριστών της Μεταμόρφωσης σε Εφηβικό πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλά χρόνια μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.
Δεκάλεπτα: 11-18, 17-30, 25-39, 42-51
Διαιτητές: Γ. Μπουγλός, Καγιόπουλος
B.C VOLOS (Ι.Καρακατσούνης, Κ.Καρακατσούνης): Τιρτιράκης 9, Πολίτης, Μπούρας 12, Κουτσιμπάνας, Ραχαβέλιας 7, Μπρούσας 3(1), Μακρής, Τζανίδης, Νικολάου 2, Χρηστομάνος, Παπαδημόπουλος 9, Πλιατσίκας.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μπορίνος-Καπουρνιώτης): Σκουμής 6(1), Πούλιος, Καραγιαννόπουλος, Χριστοδούλου 3(1), Κολιός 16, Παπουτσόγλου 5, Αντωνόπουλος 6(2), Σιμώτας, Καμβίτης 13, Κατσαούνης 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις