Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης η Σοσιεδάδ

Παρασκευή σήμερα και το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι το καλύτερο δυνατό “ορεκτικό” πριν από την έντονη δράση του Σαββατοκύριακου. Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Ισπανία, Γαλλία, Μεξικό και Euroleague! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρίσκετε προτάσεις για κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά στις κατηγορίες προγνωστικά Β’ Γαλλίας, Α’ Γερμανίας, Σούπερλιγκ κλπ.

Εμπιστοσύνη στη Σοσιεδάδ

Ξεκινάμε με Α’ Ισπανίας και τον αγώνα Μπέτις – Ρεάλ Σοσιεδάδ στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.93 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σημαντική νίκη πέτυχε μεσοβδόμαδα η Μπέτις, με 1-2 επί της Μάλαγα, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, βάζοντας τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων στους οποίους μετρούσε τρεις ισοπαλίες και άλλες τόσες ήττες. Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, “γκέλαρε” εντός έδρας με την Έιμπαρ (2-2), παραμένει ωστόσο σε απόσταση “βολής” από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης (-1) και συνεχίζει να “ονειρεύεται” τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις δύο φορές έχει ηττηθεί η Σοσιεδάδ στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της σε επίπεδο πρωταθλήματος (5-1-2), είναι αξιόπιστη εκτός έδρας με τέσσερα “τρίποντα” στις πέντε τελευταίες “εξόδους” της και έχει τα φόντα να φύγει με το “διπλό” από τη Σεβίλλη.

Μπορεί η Μπορντό

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπορντό – Λυών, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 2.35. Ντέρμπι στη Γαλλία, με τους γηπεδούχους να αναζητούν τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν στην 4η θέση, στην οποία βρίσκεται η Λυών! Η Μπορντό προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, διανύει ίσως μία από τις καλύτερες περιόδους της κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ενώ στο γήπεδό της είναι πολύ ισχυρή. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα δέκα τελευταία ματς που έδωσε εκεί για όλες τις διοργανώσεις έχει ηττηθεί μόνο από την Παρί, δύο φορές (6-2-2). Από την άλλη, σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η Λυών, στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά ισάριθμες νίκες με συνολικό σκορ 20-4. Βέβαια, μακριά από την έδρα της παρουσιάζει ορισμένες αδυναμίες και στα τρία πιο πρόσφατα ματς μακριά από το κοινό της έχει υποστεί ισάριθμες ήττες. Θεωρούμε ότι οι Γιρονδίνοι μπορούν να κερδίσουν και θα τους στηρίξουμε, με την κάλυψη, βέβαια, του Draw No Bet.

Σκοράρουν στο Μεξικό

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Goal / Goal σε απόδοση 1.80 στο παιχνίδι Τιχουάνα – Πατσούκα. Στην κορυφή της κατάταξης φιγουράρει η Τιχουάνα, με 16 βαθμούς, και υποδέχεται την Πατσούκα η οποία είναι 3η με δύο πόντους λιγότερους. Χαρακτήρα ντέρμπι έχει, επομένως, η αποψινή αναμέτρηση. Η Τιχουάνα διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, έχοντας πετύχει σε οκτώ αγωνιστικές 18 τέρματα και αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή, έχοντας δει την εστία της να παραβιάζεται 11 φορές. Στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ και πιστεύουμε ότι στο σημερινό αγώνα θα πετύχουν από ένα τουλάχιστον τέρμα και οι δύο ομάδες.

Over στο Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός, στον οποίο θα πάμε με το Over 153.5 σε απόδοση 1.87. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, για τους δικούς της λόγους η κάθε μία, και περιμένουμε μία “δυνατή” μονομαχία, όπως και στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, όταν οι “πράσινοι” επικράτησαν 86-80. Η Νταρουσάφακα για αρκετά παιχνίδια αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό της πλέι μέικερ, Σκότι Γουίλμπεκιν, γεγονός που την “υποχρέωσε” να ρίξει το ρυθμό, παρουσιάζοντας χαμηλά σκορ. Στα ματς που αγωνίστηκε, όμως, ο Γουίλμπεκιν, ήταν πιο γρήγορη και επιρρεπής στην άμυνα. (ήττα 101-83 Ρεάλ, νίκη 82-79 με Τραμπζονσπόρ). Με παρόμοιο τρόπο θα αγωνιστούν οι Τούρκοι απόψε, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός αμυντικά απέναντι σε Ούνιξ και Κολοσσό Ρόδου, εμφανίζοντας σημάδια κόπωσης από το πολύ έντονο πρόγραμμα μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου. Θα πάμε, επομένως, με το Over 153.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις