Παντζιαράς: «Ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος»

Την εκτός έδρας νίκη θα ψάξει η ομάδα της Λευκάδας απέναντι στον Διαγόρα Σεβαστής

Ο Ανδρέας Παντζιαράς, με τους Ιασωνίδη και Βασιλείου μίλησαν την Πέμπτη (2/3) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Χαρακτηρίζοντας τον Διαγόρα Σεβαστής μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, ο προπονητής της λευκαδίτικης ομάδας πήρε πρώτος τον λόγο και τόνισε πως η ομάδα ταξιδεύει στην Πιερία με αρκετές απουσίες, καθώς έχουν τεθεί εκτός οι Γεωργάκης, Σιδέρης, Ορφανός και Καταγής, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κτενάς και Μπουρδούβαλης. Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του νησιού, να επισκεφτεί στην έκθεση φωτογραφιών και ενθυμημάτων της ομάδας, στο πλαίσιο των εορτασμών των ενενήντα χρόνων.

Στη συνέχεια, μίλησε ο Κώστας Ιασωνίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Τηλυκράτης πρέπει να κοιτάζει κάθε αγώνα ξεχωριστά, ενώ ο πάγκος της ομάδας έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει αρκετά την ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Τελευταίος, ο Στέφανος Βασιλείου τόνισε πως η νίκη κόντρα στην Αμβρακία Κωστακιών τους έδωσε δύναμη για τη συνέχεια και πως αν εμφανίσουν την εικόνα που πρέπει να εμφανίσουν, τότε δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στη Σεβαστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Παντζιαράς: «Σας καλωσορίζουμε στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου. Ερχόμαστε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Αμβρακίας. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε με πάρα πολύ κόπο και πάρα πολύ δουλειά των παιδιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν επιτακτική ανάγκη αυτό το τρίποντο για εμάς, αφού για αρκετές αγωνιστικές ήμασταν χωρίς νίκη, παρά κάποια πάρα πολύ θετικά αποτελέσματα απέναντι στους πρώτους του ομίλου και κάποιες καλές εμφανίσεις. Για εμάς είναι παρελθόν αυτό το παιχνίδι, κοιτάζουμε μπροστά μας, σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι πάντα μέσα στις τέσσερις-πέντε πρώτες θέσεις και θα την χαρακτήριζα μαζί με τον Απόλλων Λάρισας την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μια ομάδα όπου έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι πάρα-πάρα πολύ δυνατή στην έδρα της. Εμείς θα έχουμε σε αυτό το παιχνίδι αρκετές απουσίες. Στην ουσία, θα ταξιδέψουμε με μισή ομάδα, αφού για διάφορους λόγους δεν αγωνίζονται οι Γεωργάκης, Σιδέρης, Ορφανός, ο Καταγής και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Κτένα και του Μπουρδούβαλη. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε, αν είμαστε τυχεροί και πραγματικά καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη, που έχουμε να πάρουμε πάρα πολύ καιρό.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στην εκδήλωση που έγινε χθες, τα εγκαίνια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα ενενήντα χρόνια της ομάδας, της ομάδας που υπηρετούμε. Ενενήντα χρόνια ιστορίας λοιπόν, υπάρχει σε έναν πάρα πολύ γρήγορο χώρο. Μια έκθεση φωτογραφίας και ενθυμημάτων και πραγματικά θα προσκαλέσω όλο τον κόσμο να παραβρεθεί και να δει ή να ξαναθυμηθεί και να ταυτιστεί με αυτά που θα δει, γιατί όλη η ιστορία του Τηλυκράτη από το 1927 μέχρι και σήμερα είναι σε έναν χώρο, στο Μαρκά και εμείς που παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια νιώσαμε και συγκίνηση, αλλά και ευλογημένοι που εργαζόμαστε σε αυτόν το σύλλογο».

Ιασωνίδης: «Καλησπέρα και από εμένα. Νομίζω πως μετά την πρώτη νίκη στο 2017 που πετύχαμε, κόντρα στην ομάδα των Κωστακιών, συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά μόνο να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε, στο ποδόσφαιρο η εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών μένει και νομίζω πως πρέπει να καταφέρουμε κάτι καλό για να συνεχίσουμε τη νέα χρονιά. Παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, συνέχεια είναι στις πρώτες θέσεις τις κατηγορίας. Όπως είπε και ο προπονητής μου, υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, το οποίο σίγουρα θα παίξει ρόλο, αλλά τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο έχουν αποδείξει αρκετές φορές ότι μας βοηθάνε και βοηθάνε και την ομάδα να πετύχει ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, να συνεχίσουμε γιατί έρχονται ματς μέσα στην έδρα μας, στα οποία περιμένουμε και τον κόσμο για να αποδείξουμε για άλλη μια φορά τι αξίζουμε».

Βασιλείου: «Καλησπέρα και από εμένα. Θα συμφωνήσω με τον συμπαίκτη μου τον Κώστα και τον προπονητή μου. Ερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Μας έδωσε χαρά, μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, λόγω ψυχολογίας. Τώρα πάμε στην έδρα του Διαγόρα Σεβαστής, με αρκετές απουσίες όπως προαναφέρθηκε. Άμα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε πιστεύω θα κερδίσουμε».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις