Έχασε 2-1 στο τέλος με πέναλτι ο Ρήγας από τον Θεσπρωτό

Δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας ο Ρήγας Φεραίος, στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας, για την 15η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των παικτών του Λάκη Μπακάλη, οι οποίοι αντέδρασαν…

…στο γρήγορο γκολ του Θεσπρωτού, η ομάδα της Ηγουμενίτσας κατάφερε έστω και με πέναλτι να φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ημίχρονο, μόλις στο 8′ η ομάδα του Θεσπρωτού άνοιξε το σκορ. Σε ένα γέμισμα από μακρινό φάουλ προς την περιοχή του Ρήγα Φεραίου, ο Κεφαλάς δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Παππάς που επωφελήθηκε από το λάθος του τερματοφύλακα του Ρήγα, με κοντινή προβολή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στo 33′ ο Τσίπης εκτέλεσε πολύ ωραία το φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά ο Βενέτης απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι ίδιοι, ήταν πρωταγωνιστές και στη τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους στο 41′, όπου το τεχνικό σουτ του Τσίπη, μπλόκαρε ξανά ο Βενέτης.
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην ομάδα του Θεσπρωτού, αλλά το σουτ του Παππά στο 48′, δεν ανησύχησε τον Κεφαλά. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσίπης έπιασε πολύ καλό σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 66′ ο Ρήγας κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Τσίπης αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, βρήκε με σέντρα από τα δεξιά τον Μαλάκο μέσα στην περιοχή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βενέτη. Όμως, στο 86′ ο Ντόκος κέρδισε πέναλτι από τον Κεφαλά και δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης από την άσπρη βούλα, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Θεσπρωτού (2-1), το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Βενέτης, Θεοδώρου, Πανταζής, Μητσέλος, Καρύδης, Μηνάς, Παππάς, Μώκος, Αθανασόπουλος, Ντόκος, Σιάννης (53′ Λεοντίου)
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφάλας, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπης (85′ Γούτσιος), Μπίκας, Ζενούνι, Μιχολίτσης (45′ Μαλάκος)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις