Να μην τριτώσει το κακό με ομάδα της Πιερίας στο Βόλο

Επιστροφή στο Πανθεσσαλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς αύριο Κυριακή (5/3, 15.00) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Πιερικό, ύστερα από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα, με Αμβρακία Κωστακιών και Αστέρα Πετριτή.

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει καταφέρει, ως γηπεδούχος, να κερδίσει ομάδες από την Πιερία, καθώς τόσο με τον Διαγόρα Σεβαστής, όσο και με την Πύδνα σκόνταψε (μία ήττα και μία ισοπαλία ο απολογισμός). Σε καμία περίπτωση, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να τριτώσει το κακό και επιθυμούν να φτάσουν σε μια άνετη νίκη.
Ο Πιερικός παρουσιάζεται αδύναμος εκτός έδρας, καθώς έχει να επιδείξει μόλις μία νίκη επί των Μαύρων Αετών με 0-1, έχει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας εκτός έδρας, καθώς έχει σκοράρει μόλις στα δύο από τα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την Κατερίνη. Στην τελευταία του έξοδο ηττήθηκε με 1-0 από την Ιστιαία.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο Τίμος Καβακάς δούλεψε με τους παίκτες του όλη την εβδομάδα, πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα και στόχος είναι ο Ολυμπιακός να φτάσει σ’ ένα γρήγορο γκολ, που θα του δώσει τη δυνατότητα στη συνέχεια να διαχειριστεί το παιχνίδι και να το φέρει στα μέτρα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις