Αμφίρροπη μονομαχία Γ.Σ. Αλμυρού-Ίωνα

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα «κονταροχτυπηθούν» σήμερα στις 18.00 στο κλειστό Αλμυρού ο τοπικός ΓΣΑ και ο Ίωνας. Από τη μια μεριά η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου προέρχεται από σημαντικό «διπλό» επί του Διλόφου, που την ανέβασε πάνω από τη «διακεκαυμένη» ζώνη, αλλά ακόμη δεν έχει σωθεί, γι’ αυτό και σήμερα θα επιδιώξει με πάθος το ροζ φύλλο.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα βασιστεί στους Κοντοστάθη, Καραγιώργο, Θ. Μαμούρα, Καραπτσιά, Συνάζο, Ποζιόπουλο, Π. Μαμούρα, Παραλίκη, Χατζόπουλο, Γώγουλα, Βαλαμούτη και ίσως στον Θέο.
Από την άλλη μεριά ο Ίωνας αισθάνεται σίγουρος στην κατηγορία μετά τη σημαντική νίκη σε βάρος της ΑΕΒΔ. Επιστρέφουν ο Απόστολος Βασδέκης, που απολύθηκε από τον στρατό και ο Δημήτρης Ζέρζης που ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, σε αντίθεση με τον Θρασύβουλο Φαρμάκη (προσωπικοί λόγοι) και τον Λάμπρο Παλιόπουλο (τραυματίας).
Διαθέσιμοι για τον Άγη Τζούμα είναι οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Κυρτσόγλου, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης, Βασδέκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις