«Χ»ωρίς γκολ Ακρόπολη και Πύρασος

Στο μηδέν έμεινε η αναμέτρηση μεταξύ της Ακρόπολης και του Πυράσου, που διεξήχθη στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», με τους φιλοξενούμενους ουσιαστικά να αποχαιρετούν τις όποιες ελπίδες είχαν για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αφού ενδεχόμενη νίκη του πρωτοπόρου ΓΣ Αλμυρού, θα ανεβάσει τη διαφορά από την κορυφή στους 10 βαθμούς…

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος, όταν είχαν τις ευκαιρίες να κάνουν το γκολ, αλλά το δοκάρι και η αστοχία της τελευταίας στιγμής, δεν τους επέτρεψαν να προηγηθούν απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που έψαχνε την αντεπίθεση για να σκοράρει.
Στο β’ μέρος η Ακρόπολη, που ενισχύθηκε κι από την παρουσία παικτών που δεν μπορούσαν να είναι εγκαίρως στο γήπεδο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ισορρόπησε το παιχνίδι και λίγο έλλειψε να το «κλέψει» στο τέλος του, όταν στο 90΄ ο Τσουκάλης υπό πίεση πλάσαρε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση κι έστειλε τη μπάλα άουτ.
Όμως τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την είχε η ομάδα το Πυράσου, όταν στις αρχές του ημιχρόνου (8′) μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαλισσόβας έκανε τη σκαφτή κεφαλιά, η μπάλα αρχικά χτύπησε στο έδαφος και στη συνέχεια στη συμβολή των δοκών της εστίας του Ανατολή.
Στο ίδιο ημίχρονο, ο Πύρασος έχασε ακόμα 3-4 κλασικές ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ, ωστόσο οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια, αποδείχτηκαν άστοχοι.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης (80′ Ν. Τσουκάλης) Πασιάς, Α Φώτου, Τσάμης (40′ λ. τρ Φ. Φώτου), Κ. Κολημήτρας, Παπάς (46′ Τριχόπουλος), Αξιώτης, Παγώνης, Μ. Τσουκάλης, Γ. Μόσιος.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς (75′ Φούκης), Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Τανάγιας, Κόκας, Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος, Κατής (43′ λ. τρ. Κοτζαθανάσης), Σφάκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις